DOČEK NOVE GODINE PRETVORIO SE U PAKAO! Ispovest Srpkinje tera suze na oči: U noći kada je trebala da se raduje i uživa, shvatila da ŽIVI SA NASILNIKOM!

Autor: D.B.

Vesti

04.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila da je njen suprug do tog dana bio oslonac i podrška, ali je nasilje promenilo sve.

DOČEK NOVE GODINE PRETVORIO SE U PAKAO! Ispovest Srpkinje tera suze na oči: U noći kada je trebala da se raduje i uživa, shvatila da ŽIVI SA NASILNIKOM!

Foto: Shutterstock

Praznična depresija

Jedna Srpkinja je podelila svoju dramatičnu ispovest na Tviteru, otkrivajući kako je prvog dana nove godine shvatila da živi sa nasilnikom. Ispod nadimka "Nenaspavana", ova hrabra žena je otvorila dušu o fizičkom napadu koji je doživela od strane svog supruga.

Njena ispovest počinje opisom događaja koji su se odigrali tog kobnog dana. Muž, koji nikada pre nije pokazivao nasilno ponašanje, napao ju je u alkoholisanom stanju, vređajući je, gurajući i udarajući, sve pred njihovom decom. "Alkohol je zlo", istakla je ova hrabra žena, naglašavajući kako je taj događaj promenio njen pogled na partnera.


Ispunjena strahom, ali i hrabrošću, odlučila je da pozove policiju i izbace nasilnog supruga iz stana. Iako ju je mučila briga za njegovu sudbinu, shvatila je da je taj korak bio neophodan kako bi zaštitila sebe i svoju decu.


Nenaspavana je otkrila da je njen suprug do tog dana bio oslonac i podrška, ali je nasilje promenilo sve. Čak i nakon intervencije policije, suprug je nastavio sa verbalnim napadima i pretnjama, ostavljajući je u strahu i neizvesnosti.

Ova hrabra žena je istakla važnost podrške i samostalnosti žena u sličnim situacijama. Njen poziv za pomoć policiji bila je hrabar korak ka oslobađanju od nasilja, a njeno iskustvo deli kao podstrek drugim ženama da pronađu hrabrost i izbore se za svoju sigurnost.


Kao zaključak svoje potresne ispovesti, ova hrabra žena naglasila je važnost finansijske nezavisnosti svake žene. Istakla je kako je posedovanje sopstvenih sredstava ključno za osnaživanje žena i njihovu sposobnost da se oslobode nasilja.

Nenaspavana je hrabro podelila svoju priču sa svetom, otvarajući dijalog o važnosti podrške žrtvama nasilja i potrebi za promenom društvenih stavova. Njena hrabrost i odlučnost predstavljaju inspiraciju za sve žene koje prolaze kroz slične teškoće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading