ŠETAO SA MAMOM, PA ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ DA "ODRADI VEŽBE ISTEZANJA"! Ceo Balkan gleda u ovaj snimak: Svi se pitaju zašto MEDVEDI ne spavaju - ZIMA JE?! (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

11.01.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neobičan gest mladunčeta privukla je pažnju gledalaca i izazvala simpatije širom društvenih mreža

ŠETAO SA MAMOM, PA ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ DA "ODRADI VEŽBE ISTEZANJA"! Ceo Balkan gleda u ovaj snimak: Svi se pitaju zašto MEDVEDI ne spavaju - ZIMA JE?! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Zimsku, snežnu idilu na planinama upotpunio je viralni video mame medvedice i njenog mladunčeta, koji vreme provode pokraj glavnog puta, uživajući u snegu. Scena medveda nasred puta je prava retkost, a snimci ovih iznenadnih izviđača preplavili su društvene mreže i pokupili brojne simpatije korisnika. Vozači su bili iznenađeni prizorom i nisu propustili priliku da zabeleže ovu neobičnu pojavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Kricak (@atv_milos)

 

Misteriozno istezanje mladunčeta medveda

Mali meda posebno je zanimljiv, jer izgleda kao da radi istezanje. Bukvalno, kao da je dugo šetao šumom, a onda seo nasred puta da odradi vežbe, istegne noge i nastavi dalje! Ovaj neobičan gest mladunčeta privukla je pažnju gledalaca i izazvala simpatije širom društvenih mreža.

Rasprava o lokaciji snimka

Korisnici društvenih mreža zapitali su se zašto ovaj tandem nije u hibernaciji. Takođe, povela se i rasprava gde je tačno snimak nastao. Dok administratori stranica opisuju da je video nastao na putu ka Kopaoniku krajem novembra meseca, drugi navode da je u pitanju Bugarska oko Plovdiva, neki čak i Rumunija. Na kraju, bilo je i onih koji su se složili da je idilični video ovih zveri prelep, pa nije ni važno gde je nastao.

 

 

Jedan od domaćih komentatora napisao je sledeće: "Snimak je u Rumuniji, video sam duži snimak, ljudi pričaju u kolima i zato je muzika nalepljena. Na toj deonici stalno izlaze, ima sličan snimak iz 2020, u pitanju su Karpati." Očigledno je da je lokacija snimka i dalje predmet rasprave među onima koji su oduševljeni ovom neobičnom pojavom.

Zimski susret sa medvedima na putu definitivno je nešto što se retko viđa i ostavlja snažan utisak na sve koji imaju privilegiju da svedoče ovoj neobičnoj sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading