OVAJ SNIMAK JE HIT! Baka i unuka "pokorile" internet! Ukrstile glasove pa otpevale pesmu sa ŠKAKLJIVIM TEKSTOM - Smejaćete se do suza (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

09.01.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se od srca nasmejali ovom snimku.

OVAJ SNIMAK JE HIT! Baka i unuka "pokorile" internet! Ukrstile glasove pa otpevale pesmu sa ŠKAKLJIVIM TEKSTOM - Smejaćete se do suza (VIDEO)

Foto: Tiktok

Mlada bosanska tiktok zvezda Lejla nedavno je snimila video koji je munjevitom brzinom postao viralan širom Balkana. U ovom snimku, Lejla peva uz veliki srpski folk hit "Otkopčano jeleče", ali ono što je učinilo ovaj video posebno popularnim jeste činjenica da je Lejla pevala zajedno sa svojom vragolastom bakom.

Foto: Tiktok

 

 

Vragolasta baka i njena nova marama

Baka, koja je očigledno bila u vragolastom raspoloženju, nije propustila priliku da se dotera za ovaj video, pa je osim svoje vragolaste prirode, privukla pažnju i novom maramom koju je nosila. Njihov duet je bio neodoljiv, a posebno je bilo simpatično videti kako baka peva barabar sa svojom unukom.

Reakcije publike širom Balkana

Nakon što je video postao viralan, reakcije publike su bile više nego pozitivne. Komentari su stizali sa svih strana bivše Jugoslavije, a među njima su se našli i šaljivi komentari poput "Ljubim ja dete nanino". Ovaj duet je očigledno dirnuo mnoge ljude širom Balkana i podstakao ih da se prisete ove popularne pesme.

 

 

 


Sam video je bio još zanimljiviji zbog toga što je Lejla pevala uz pesmu "Da zakopčam jeleče", koju su izvodile i prepevale mnoge poznate pevačice. Ova pesma je postala pravi klasik i omiljena je među mnogim generacijama, a ovaj duet baka i unuke je samo dodatno podsetio ljude koliko vole ovaj zarazni hit.

Ovaj video je još jednom pokazao koliko muzika može da poveže ljude, bez obzira na godine i geografske lokacije. Baka i unuka su osvojile srca miliona ljudi širom Balkana svojim veselim duetom, ostavljajući iza sebe traga smeha i radosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading