KNEZ PETROL NE PRESTAJE DA TERORIŠE SRBIJU! Cisterna puna opasnih materija izletela sa puta kod Bora - bahatost ove kompanije PRELAZI SVE GRANICE! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

09.01.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahaćenje i iživljavanje po putevima Srbije ne prestaje.

KNEZ PETROL NE PRESTAJE DA TERORIŠE SRBIJU! Cisterna puna opasnih materija izletela sa puta kod Bora - bahatost ove kompanije PRELAZI SVE GRANICE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Nemanja Pančić

Knez petrol ne prestaje sa svojim bahaćenjem po putevima Srbije. Nije prošlo mnogo vremena, a da ova kompanija nije napravila novi prekršaj.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Cisterna Knez petrola koja je sletela sa puta

Naime, velika cisterna kompanije danas se survala s puta Bor-Ostrelj, stvarajući ozbiljan rizik od potencijalne eksplozije

Podsetimo, nakon vožnje u suprotnom smeru, cisterne pomenute kompanije kretale su se kroz grad, što je, znamo, protiv zakona, s obzirom na činjenicu da se u njima prevoze ''opasne materije''.

Ipak, kompanija Knez Petrol nije neko ko poštuje zakon, u šta smo imali priliku više puta da se uverimo.

Foto: Republika

Cisterna Knez Petrola

Cisterna ove kompanije prolazila je i kroz grad, što nije dozvoljeno, a vidi se da je teretno vozilo, upravo zbog toga, zaustavljeno od strane čuvara reda.

Ovo je više prevršilo sve mere. Bahaćenju Knez Petrola mora da se stane na put, jer očigledno misle da su iznad zakona, čim se ovako ponašaju. Policija je, naravno, zaustavila cisternu, ali nisam baš siguran da će ih to sprečiti da prave dalje prekršaje - istakao je tada izvor.

On je naveo da nema kraja bahaćenju ove kompanije.

Očigledno je da imaju zeleno svetlo od vlasnika. Jer, ovakvo ponašanje da bude samostalna odluka vozača - nema šanse. On bi onda radio samo za kazne. Uostalom, to je sad i manje bitno, od činjenice da se već godinama unazad piše i čita o kršenju zakona od strane Knez Petrola, a da se situacija ne popravlja - istakao je tom prilikom naš sagovornik.

Foto: Republika

Cisterna Knez Petrola

Krenuo sam ka vikendici u blizini Pančeva i na putu, tačnije na Pupinovom mostu ,ugledao sam cisternu "Knez petrola", koja je išla u suprotnom smeru. Vozač kombija koji je se kretao svojom trakom počeo je da trubi, pokušavajući vozaču da stavi doznanja da se kreće u suprotnom smeru, ali je ovaj, naravno, samo nastavio - ispričao je naš čitalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading