ŠOKANTNA SCENA U PRODAVNICI U CENTRU BEOGRADA! Ugojeni pacov se baškari u izlogu - prolaznici ne mogu da veruju šta vide! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.01.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životinja je gladila brkove, a prolaznici nisu mogli da veruju šta vide!

ŠOKANTNA SCENA U PRODAVNICI U CENTRU BEOGRADA! Ugojeni pacov se baškari u izlogu - prolaznici ne mogu da veruju šta vide! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

U samom srcu Beograda, u jednoj od prodavnica u poznatoj Knez Mihailovoj ulici, zabeležen je neočekivan susret s neobičnim stanovnikom. Naime, džinovski pacov postao je lokalna atrakcija, kada su prolaznici spazili da se, izgleda, poprilično i odomaćio.

Na snimku je jasno vidljivo kako se pacov sasvim opušteno smestio odmah pored ulaznih vrata, gotovo kao da je postao deo svakodnevnog života u centru grada. Njegova prisutnost ne deluje ni malo plašljivo, naprotiv, čini se da se sasvim prijatno oseća među ljudima i prolaznicima.

 

 

Snimak na "moj_beo_grad" Instagram stranici postao je viralan, izazivajući razne reakcije i komentare, dok je džinovski pacov postao svojevrsna zvezda Knez Mihailove.

Nezvani gost je gladio brkove, dok su prolaznici uznemireno snimali prizor, a ovo svakako nije prvi put da je pacov usnimljen u nekoj od prodavnica u prestonici.

Jel moguće da je toliki pacov - jedan je od komentara.

Odomaćio se, deluje kao da im je ljubimac - takođe je jedna od reakcija, dok su neki i istakli:

- Pa dobro, ušao je da se zgreje, ne vidim problem.-

Podsećamo i na slučaj koji je zapalio društvene mreže i prilično zabrinuo Beograđane, kada su dva pacova šetala po rafovima poznate pekare u centru Beograda. Kako smo ranije pisali, pekara "Em" zatvorena je nakon spornog snimka, ali je brzo otvorena kada je u istoj urađena deratizacija i dezinfekcija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading