IZVOLITE NA PECIVO KOJE SU GRICKALI PACOVI! Pekara Em ponovo OTVORENA nakon groznog snimka glodara koji se goste u njihovom lokalu! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika imala priliku da vidi, pekara radi punom parom!

IZVOLITE NA PECIVO KOJE SU GRICKALI PACOVI! Pekara Em ponovo OTVORENA nakon groznog snimka glodara koji se goste u njihovom lokalu! (FOTO)

Foto: Republika

Pekara "Em" na uglu Kosovske i Nušićeve ulice našala se u svim medijima u nedelju kada je obajvljen snimak dva pacova koji jedu pecivo u vitrinama lokala. U trenutku kada je snimak nastao, videlo se da je radnja zatvorena, ali je ona, na neko vreme, najnormalnije otvorena jutro nakon gozbe glodara.

 

 

Odmah nakon što je cela Srbija videla kako se pacovsku gozbu na delu, a nekoliko sati nakon otvaranja, pekara je zatvorena, a na vratima je istaknuto da će biti urađena dodatna deratizacija.

Poštovani potrošači, objekat je zatvoren zbog dodatne deratizacije i dezinfekcije. U poslovnom prostoru se redovno radi deratizacija i dezinfekcija. Izvinjavamo se našim potrošačima - pisalo je.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Pekara Em

"Ponovo radi pekara"

Međutim, od jutros je pekara otvorena, a Beograđani, možda i zajedno sa miševima i pacovima, mogu da se počaste pecivom i kolačima iz ove pekare.

Ipak, mi jutros nismo naišli na mušterije.

Republika

Foto: Republika

Pekara Em

"Nisam kriva"

Biljana Marković, vlasnica pekare EM na uglu Kosovske i Nušićeve ulice rekla je našem portalu da ne zna kako se ovo desilo.

Ja nemam društvene mreže i tek u ponedeljak ujutru su mi poslali snimak. Niko nije želeo da se ovo desi. Dok su radnice bile tamo njih nije bilo.  Mi zaista ne znamo kako su oni ušli. Nedavno smo uradili deratizaciju koja je obavezna na svakih šest meseci. Ovu smo uradili čak i ranije jer nam je oko nove godine isticala prethodna. Nažalost, eto oni su nekako ušli. Juče smo pretražili ceo objekat i nismo ih našli, ne znamo ni kako su izašli - rekla je Biljana Marković.

Neprijatno joj je što se priča našla u medijima, ali ističe da nije kriva.

U medijima je puštena jako gruba priča, a to je svakom moglo da se desi. U blizini pekare su kontejneri i jedino što mogu da pretpostavim da su utrčali dok su bila otvorena vrata, ali sumnjam jer u pekari uvek ima ljudi. Bile su nam inspekcije, sve su pregledali više od dva sata i naložili nam dodatnu deratizaciju i totalnu dezinfekciju. I oni su nam dali neke predloge kako da poboljšamo zaštitu - izjavila je vlasnica pekare Em.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading