VLASNICA PEKARE U KOJOJ SU ŠETALI PACOVI Nisam kriva, to može svakom da se desi

Autor:

Vesti

12.12.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica pekare tvrdi da ne zna kako su se pacovi našli u radnji

VLASNICA PEKARE U KOJOJ SU ŠETALI PACOVI Nisam kriva, to može svakom da se desi

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/


Biljana Marković, vlasnica pekare EM na uglu Kosovske i Nušićeve ulice, u kojoj su u nedelju uveče snimljeni pacovi, tvrdi da ne zna kako su se glodari našli u njenoj radnji i da je to moglo svakom da se desi.


- Ja nemam društvene mreže i tek u ponedeljak ujutru su mi poslali snimak. Niko nije želeo da se ovo desi. Dok su radnice bile tamo njih nije bilo.  Mi zaista ne znamo kako su oni ušli. Nedavno smo uradili deratizaciju koja je obavezna na svakih šest meseci. Ovu smo uradili čak i ranije jer nam je oko nove godine isticala prethodna. Nažalost, eto oni su nekako ušli. Juče smo pretražili ceo objekat i nismo ih našli, ne znamo ni kako su izašli - rekla je Biljana Marković.
Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Pacov šeta po hrani u pekari "Em"

 

Ona kaže da joj je bilo jako neprijatno kada se cela priča pojavila u medijima.


- U medijima je puštena jako gruba priča, a to je svakom moglo da se desi. U blizini pekare su kontejneri i jedino što mogu da pretpostavim da su utrčali dok su bila otvorena vrata, ali sumnjam jer u pekari uvek ima ljudi. Bile su nam inspekcije, sve su pregledali više od dva sata i naložili nam dodatnu deratizaciju i totalnu dezinfekciju. I oni su nam dali neke predloge kako da poboljšamo zaštitu - izjavila je vlasnica pekare Em.


Ona međutim nije imala ništa da kaže o samom snimku, a pretpostavlja da je najverovatnije nastao kada je i objavljen na društvenim mrežama s obzirom da je pekara donedavno radila od 0 do 24, dok se na snimku vidi da je u trenutku dok su pacovi bili na pultu sa hranom, lokal bio zatvoren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading