POSLE UŽASAVAJUĆEG PRIZORA, BRŽE BOLJE ZATVORILI PEKARU! U centru Beograda čitava družina štetočina šetka po pecivu - zgrozili sve pa se još i pravdali potrošačima! (FOTO)

Autor: T.V.

Vesti

11.12.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujemo da će svako od građana posle ovoga ipak da promisli dva puta da li će ući u ovu pekaru.

POSLE UŽASAVAJUĆEG PRIZORA, BRŽE BOLJE ZATVORILI PEKARU! U centru Beograda čitava družina štetočina šetka po pecivu - zgrozili sve pa se još i pravdali potrošačima! (FOTO)

Foto: republika, Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Pekara "EM" u Kosovskoj ulici, poznata po svežem pecivu, ovoga puta dospela je u centar pažnje zbog ozbiljnog higijenskog problema.

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" pojavio se snimak jednog od pratilaca, prikazujući miša koji slobodno šeta oko izloženog peciva, dok se još jedan miš odmara na kasi.

Međutim, brže bolje na vratima pekare okačena je informacija da je pekara zatvorena.

Republika

Foto: republika

 

- Poštovani potrošači, objekat je zatvoren zbog dodatne deratizacije i dezinfekcije. U poslovnom prostoru se redovno radi deratizacija i dezinfekcija. Izvinjavamo se našim potrošačima - stoji u obrazloženju koje visi na vratima.

Ipak, verujemo da će svako od građana posle ovoga ipak da promisli dva puta da li će ući u ovu pekaru. 

Komentara na ovaj snimak ima na pretek, pa su tako jedni govorili da je "pecivo tu uvek odvratno" i da među zaposlenima "postoji tenzija", dok su drugi podelili svoja negativna iskustva sa "EM", pa je tako jedna korisnica otkrila da je "kod njih u slanom štapiću dobila velikog komarca sa sve krilima".

 

 

Ovaj alarmantan snimak izazvao je zabrinutost i negodovanje javnosti, naglašavajući ozbiljne nedostatke u uslovima čistoće u ovoj pekari.

Kao odgovor na javni pritisak, pekara "EM" je hitno zatvorena, a očekuje se da će ostati zatvorena do daljeg dok se ne preduzmu adekvatne mere kako bi se rešio problem i povratilo poverenje potrošača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto!

11.12.2023 21:46

Da nije to malo veliko za misa?