LJUBIŠA IZ ŠVAJCARSKE PROŠLE GODINE IŠAO FERARIJEM PO BADNJAK, A OVE OPET OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! "Žuća" uprtio granu na leđa, pa uneo u kuću - SVI U ŠOKU GLEDALI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.01.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je koristio ferarija, harlija, pa čak i pravio krug do sedišta UN, a sada je došao red na robota!

LJUBIŠA IZ ŠVAJCARSKE PROŠLE GODINE IŠAO FERARIJEM PO BADNJAK, A OVE OPET OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! "Žuća" uprtio granu na leđa, pa uneo u kuću - SVI U ŠOKU GLEDALI! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/Tefani Pneus Marunovic

Ljubiša Marunović, Srbin koji već godinama živi i radi u Švajcarskoj, stekao je prepoznatljivost u komšiluku i medijima zbog neobičnog načina na koji tradicionalno odlazi po badnjak.

Ranije je koristio ferarija, harlija, pa čak i pravio krug do sedišta UN, a sada je došao red na robota!

Uprkos izuzetno teškoj godini, tokom koje je preživeo saobraćajni sudar s ozbiljnim povredama, Ljubiša je odlučio da praznike učini posebno srećnim za svoju porodicu i sebe. Novi član porodice Marunović postao je pas-robot, što je izazvalo posebnu radost njegove mlađe ćerke i njega samog.

Kako veli Ljubiša, robota je nabavio pred praznike.

 

 

- Napravljen je u jednoj inžinjerskoj školi. Cena mu je oko 70.000 dolara. Sve ume, pa i u šumu da pođe, vidite po snimku - kaže on kroz smeh.

Budući da se još oporavlja od teških povreda koje je zadobio u sudaru jesenas, ljubimac njegove ćerkice lepo im je došao da donesu badnjak.

Komšije, koje su već bile naviknute na Ljubišine neobične praznične gestove, sa znatiželjom su posmatrale kako "Žuća" (kako nazivaju robota) iznosi badnjak iz kola, naravno, noseći ga na leđima.

 

 

- Bila je ovo teška godina i želeo sam da uradim nešto lepo, neobično za celu moju porodicu. Pao je izbor na Žuću. Kako svake godine imam neki drugi način kako idem po badnjak, ove godine sam smislio da idemo sa njim u šumu. Bio je od prave pomoći, kao što vidite - kaže nam Ljubiša.

Robot je svoju misiju ispunio, i badnjak je unet u dom Marunovića u švajcarskom gradiću Misi.

 

 

- I ove godine smo tradiciju ispoštovali, i proslavićemo Badnje veče i Božić kako se slavi i u Srbiji. Mnogi će možda zameriti na načinu, ali kao što sam rekao pre par godina. Ovde je odlazak po jelku fešta, i jednostavno, želeo sam da pokažem Švajcarcima da i mi imamo divne običaje.

Znate kad bi primetili badnjak da ga samo stavim u gepek? Nikad. E, zato i ferari, i harli, pa sad i ovo. Da vide. Želeo bih svima u Srbiji da čestitam praznike, a od svega najviše bih im poručio i poželeo zdravlje. Ono je najbitnije, sve drugo lako bude kad je njega - zaključio je na kraju razgovora Ljubiša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading