VELIKO SRCE OSNOVCA MIHAJLA: Đak trećeg razreda pronašao NOVČANIK, i odmah otrčao kod bake: ONO ŠTO JE USLEDILO ĆE VAS ODUŠEVITI!

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna lepa i topla priča.

VELIKO SRCE OSNOVCA MIHAJLA: Đak trećeg razreda pronašao NOVČANIK, i odmah otrčao kod bake: ONO ŠTO JE USLEDILO ĆE VAS ODUŠEVITI!

Foto: Profimedia

Mihajlo Jagodić, učenik trećeg razreda osnovne škole u Vajskoj, postao je prava medijska senzacija nakon što je pokazao izuzetnu poštenost i humanost. Sve je počelo kada je pronašao novčanik jednog policajca i samoinicijativno se uputio u potragu za vlasnikom. Iako je ovo moglo biti jednostavno izgubljeno bogatstvo za devetogodišnjaka, Mihajlo je odlučio da sledi vaspitanje svojih roditelja i vrati novčanik vlasniku. Ova gesta je izazvala divljenje i oduševljenje u lokalnoj zajednici, ali i među zaposlenima u Policijskoj stanici Bač.

 

Наш задатак није само репресија, већ и превенција и зато нам је највеће задовољство када можемо да се похвалимо и...

Posted by Министарство унутрашњих послова Републике Србије on Четвртак, 24. новембар 2022.

 


Zaposleni u Policijskoj stanici Bač odlučili su da se zahvale Mihajlu na njegovom plemenitom činu te su ga pozvali u goste i uručili mu zahvalnicu za iskazanu poštenost i humanost. Ovaj događaj je ostavio dubok utisak kako na Mihajla, tako i na celu policijsku ekipu, pokazujući da se dobra dela i poštenje itekako primećuju i nagrađuju.


Mihajlo je u izjavi za medije istakao da su ga roditelji naučili da bude pošten i da je odlučio da vrati novčanik čim ga je pronašao. Njegova odlučnost i predanost da uradi pravu stvar su zaista inspirativne, a cela priča je dobila još emotivniji završetak kada su ga policajci iz Policijske uprave Novi Sad nedavno posetili u njegovom domu i doneli mu novogodišnji paketić. Mihajlova reakcija na ove događaje jasno pokazuje koliko mu znače gestovi zahvalnosti i podrške.

Načelnik Policijske stanice Bač, potpukovnik Dejan Stojanov, istakao je da je Mihajlo svojim postupkom učinio veliku stvar, te da je policija oduševljena njegovim potezom. Ovaj događaj je takođe poslužio kao prilika da se pokaže podrška i angažovanje policije u zajednici, posebno kada je reč o edukaciji i podsticanju mladih na ispravno ponašanje.

Mihajlo Jagodić, devetogodišnji dečak iz Vajske, istinski je heroj koji je svojim postupkom pokazao veliku zrelost i poštenje. Njegova priča je inspiracija za sve nas, a posebno za mlade ljude koji mogu pronaći uzor u njegovoj predanosti vrednostima poštenja i humanosti. Policija je prepoznala važnost Mihajlovog čina i nesebično se angažovala da mu pokaže podršku i zahvalnost, čime je dodatno naglasila važnost ovakvih primera u društvu. Mihajlova priča nas podseća da dobra dela i poštenje uvek ostavljaju dubok trag i zaslužuju priznanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading