NEVEROVATNO! OBE PRVOROĐENE BEBE U 2024. VEĆ IMAJU PO TROJE BRAĆE I SESTARA! Oglasile se presrećne mame! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.01.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je odličan početak godine, važno je da su sve mame i bebe dobro, a mi ćemo nastaviti ovako uz sve kolege u drugim porodilištima, rekla je doktorka Tatjana Dosev.

NEVEROVATNO! OBE PRVOROĐENE BEBE U 2024. VEĆ IMAJU PO TROJE BRAĆE I SESTARA! Oglasile se presrećne mame! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.rts.rs/

Prve bebe rođene u 2024. godini stigle su u GAK Višegradska, gde su u prvoj sekundi Nove godine na svet došli dečak težak 3.920 grama i devojčica teška 3.800 grama. Obe bebe su dugačke 51 centimetar, a devojčici je ime dala starija sestra i zvaće se Anastasija.

Anastasija je četvrto dete u porodici Mitrović, gde je kod kuće očekuju dva brata i sestra, dok je Aleksa četvrto dete u porodici Konić, gde ga željno iščekuju tri sestre.


U poslednja 24 sata, u GAK Višegradska rođeno je ukupno deset beba, podjednak broj dečaka i devojčica. Lekari i medicinsko osoblje su se trudili da pruže vrhunsku negu, a doktorka Tatjana Dosev je istakla da je važno da su sve mame i bebe dobro.
Republika

Foto: Printscreen/https://www.rts.rs/

Ivana Mitrović

 

- Na prijemu su dežurala tri lekara i dve babice dok su u porodilištu bila još četiri lekara, uz dva pedijatra i dva anesteziologa koji su bili na raspolaganju pacijentima. Ovo je odličan početak godine, važno je da su sve mame i bebe dobro, a mi ćemo nastaviti ovako uz sve kolege u drugim porodilištima - rekla je doktorka Tatjana Dosev.

Jedna od mama, Ivana, zahvalila se medicinskom osoblju na profesionalnosti i brizi koju su pružili tokom porođaja.

- Sve je dobro prošlo, da se zahvalimo celoj dežurnoj ekipi gore u porodilištu, pogotovo doktorki Tatjani Dosev i predivnoj babici Sanji Četinac i naravno doktoru Repcu koji je zaključio da ću se u nedelju defintivno poroditi - istakla je Ivana za RTS.

Dragica, druga srećna mama, pohvalila je doktorku Aleksandru Matejević i babicu Aleksandru, ističući da će njen sin dobiti ime po njima, kao znak zahvalnosti za njihov trud i posvećenost.
 

Republika

Foto: Printscreen/https://www.rts.rs/

Dragica Kontić

 

- To mi je bila prva asocijacija, jer su stvarno zaslužile svaku pohvalu, to su žene koje se baš trude i rade svoj posao onako kako dolikuje i svaka pohvala za njih - poručila je nasmejana mama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading