TRAŽI SE MESTO VIŠE NA BEŽANIJI: Ovaj Gerontološki centar organizuje doček Nove godine posle više od godinu dana

Autor:

Vesti

29.12.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će na dočeku Nove godine prisustvovati oko 80 korisnika ovog centra.

TRAŽI SE MESTO VIŠE NA BEŽANIJI: Ovaj Gerontološki centar organizuje doček Nove godine posle više od godinu dana

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nakon više od godinu dana od početka pandemije koronavirusa, Gerontološki centar na Bežanijskoj kosi konačno će organizovati doček Nove godine. Ova ustanova je odlučila da omogući korisnicima da dočekaju Novu godinu u društvu članova porodice i prijatelja. Pored same proslave, centar je pripremio i raznovrsne kreativne radionice, a kako prenosi RTS, atmosferu će dodatno ulepšati i nastup benda.

Očekuje se da će na dočeku Nove godine prisustvovati oko 80 korisnika ovog centra, a Katarina Krajinović iz Gerontološkog centra ističe da je interesovanje za proslavu veoma veliko.

- Traži se i mesto više, nastupaće bend, biće svečana večera, tako da ćemo svi u radosti i veselju da proslavimo Novu godinu - izjavila je Katarina Krajinović iz Gerontološkog centra.


Korisnici centra izražavaju svoje želje koje su usmerene ka članovima porodice, ali takođe teže i ka zdravlju, veselju, sreći, radosti, muzici i dobrim međuljudskim odnosima. Katarina Krajinović naglašava da su ove želje prisutne među korisnicima i da se raduje što će imati priliku da ih ispune na dočeku Nove godine.

Pored dočeka Nove godine, u Gerontološkom centru redovno se organizuju kreativne radionice koje korisnici dobrovoljno posećuju u skladu sa svojim afinitetima. Takođe, za Badnje veče, centar će tradicionalno organizovati paljenje badnjaka u kapeli, čime se neguje duh tradicije i prazničnog duha među korisnicima.

Očekuje se da će doček Nove godine u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi biti nezaboravan događaj koji će korisnicima omogućiti da uživaju u društvu svojih najbližih i da dočekaju Novu godinu u radosti i veselju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading