DOČEKAJTE NOVU GODINU NA GASTRO SREMU!

Autor:

Vesti

27.12.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert Nade Topčagić na Trgu u Staroj Pazovi.

DOČEKAJTE NOVU GODINU NA GASTRO SREMU!

Foto: Gastro Srem

Gastronomsko - turističke manifestacije Gastro Srem za razliku od svih prethodnih, ove godine posetiocima nudi nezaboravan provod I gastronomiju Srema za doček Nove godine.

Održaće se po šesti put, 29. 30. i 31. decembra od 17h na Trgu doktora Zorana Đinđića u Staroj Pazovi na kojoj će se predstaviti oko 40 autentičnih gastro izlagača iz Srema i regiona koji se svojim raznovrsnim proizvodina izdvajaju po kvalitetu.

Foto: Gastro Srem

Gastro Srem 2023. koji vas vodi na nezaboravni gastronomski put kroz raskošne ukuse i mirise tradicionalne kuhinje Srema, jedinstvena je manifestacija u Srbiji jer na moderan način predstavlja tradicionalne vrednosti.

Ovoga puta u okviru manifestacije biće otvoreno besplatno klizalište za decu, Deda Mraz će najmlađim poseticima deliti slatkiše sva tri dana u prva dva sata manifestacije, a starijima kuvano vino. Zabavu za doček 2024. godine upotpuniće koncert Nade Topčagić.

Foto: Gastro Srem

Organizatori manifestacije su Opština Stara Pazova I Turistička organizacija opštine Stara Pazova, a pokrovitelji manifestacije Gastro Srem su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj I međuregionalnu saranju I lokalnu samoupravu I Ministrastvo turizma I omladine.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading