IRENA JE DOBILA SEDMICU, A ONDA JOJ JE ŽIVOT PRIREDIO LUTRIJU! Milionska suma donela je samo jedno, bila je čak i u zatvoru!

Autor:

Vesti

21.12.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irenin život je dokaz da život piše drame.

IRENA JE DOBILA SEDMICU, A ONDA JOJ JE ŽIVOT PRIREDIO LUTRIJU! Milionska suma donela je samo jedno, bila je čak i u zatvoru!

Foto: Printscreen/Facebook

Irena Matejić je pre tačno 12 godina postala poznata javnosti kao dobitnica vrtoglave sume od 2.000.000 evra u igri na sreću. Međutim, nakon ovog velikog dobitka, Irenin život krenuo je u neočekivanim pravcima, ispunjen razvodima, sukobima sa porodicom i čak i boravkom u pritvoru.

Dobitak i javni život

Nakon osvajanja sedmice 2011. godine, Irena nije krila svoju sreću već je odmah javno priznala dobitak. Postala je poznata kao jedini javnosti poznat dobitnik sedmice.

- Pare ne mogu da kupe sreću. Koliko god da dobitnik da porodici, prijateljima, niko neće da bude zadovoljan jer ljudi očekuju da im novac reši sve probleme. Ja sam i pre Loto-a imala jako aktivan život, pa opet nisam uspela da shvatim neke stvari na vreme. Ali, nikad nije kasno. Sad znam - pričala je tada Irena za Telegraf.rs.

Teškoće i sukobi

Nakon dobitka, Irena se suočila sa razvodom i sukobima sa porodicom, ističući da novac nije uspeo da donese mir u njihove živote. Čak je jednom prilikom završila i u pritvoru, kada je optužena za pokušaj paljenja auto-radionice. Irena je tvrdila da je bila žrtva manipulacije i laži majstora, koji je bio u dugovima prema drugim licima.

Novi izazovi

Irena je takođe podelila svoje iskustvo kada je gotovo osvojila premiju vrednu 6.050.000 evra, ali je na listiću umesto desetke imala broj osam. Iako je dobila manju sumu novca, istakla je da je bila veoma blizu novog velikog dobitka, ali joj sreća nije bila naklonjena.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading