OTVARANJE SKI SEZONE NA KOPAONIKU UZ EKSKLUZIVNE NASTUPE POZNATIH MUZIČARA!

Autor:

Vesti

30.11.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je skijaški centar, naša najveća planina postaće i veliki plesni podijum.

OTVARANJE SKI SEZONE NA KOPAONIKU UZ EKSKLUZIVNE NASTUPE POZNATIH MUZIČARA!

Foto: Canva

Gorski Hotel & Spa**** će sa svojim partnerima, ove godine, otvoriti vrata još jednoj ski sezoni, koja će na Kopaoniku početi 08. i 09. decembra. Otvaranje ski sezone 2023/24. obeležiće nastupi najvećih muzičkih zvezda.

Osim što je skijaški centar, naša najveća planina postaće i veliki plesni podijum. Uz podršku muzičke produkcijske kuće Skymusic domaćini su povodom početka predstojeće sezone priredili nastupe poznatih muzičara za posetioce iz celog regiona.

Kako najavljuje Milorad Janković, generalni direktor Gorski Hotel & Spa**** na Kopaoniku, u želji da budu dobri domaćini, za sve goste hotela su obezbedili besplatne ulaznice za oba dana muzičkog festivala, odnosno za koncerte Seke Aleksić i Aco Pejovića, ali i ski-paseve i atraktivne popuste za dodatna noćenja. Takođe, naglašava da će najbolji provod i ove zime biti na Kopaoniku.

Ski Opening na Kopaoniku, ove godine slavi proslavlja još jedan rođendan u nizu i sinonim je za dobar provod i odličnu svirku. Zvanična ski sezona biće otvorena 08. decembra uz nastup Aca Pejovića, dok je 09. decembar rezervisan za koncert Seke Aleksić.

Spremno dočekujući početak ski sezone 2023/24, Gorski Hotel & Spa**** na Kopaoniku najavljuje nezaboravan spoj skijanja i muzičkih doživljaja. Ovogodišnji Ski Opening obećava vrhunske nastupe poznatih izvođača, dodajući muzički šarm već uzbudljivom iskustvu skijanja. Kombinacija skijanja i muzičkih događaja obećava nezaboravno iskustvo na Kopaoniku, čineći ga omiljenom destinacijom za sve one koji traže vrhunski provod tokom zimske sezone i koji obećava nezaboravne trenutke na planini uz spektakularan početak sezone i koncerte koje će oživeti planinske vrhove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading