BEOGRAĐANIN OTKRIO PREVARU, EVO KAKO GA JE KURIRSKA SLUŽBA "PREŠLA"! Nikako NE NASEDAJTE - izbiće vam NOVAC iz džepa! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.11.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava na društvenim mrežama o prevarama kurirskih službi u Srbiji.

BEOGRAĐANIN OTKRIO PREVARU, EVO KAKO GA JE KURIRSKA SLUŽBA "PREŠLA"! Nikako NE NASEDAJTE - izbiće vam NOVAC iz džepa! (FOTO)

Foto: Photo by RoseBox رز باکس on Unsplash

Na Instagram stranici Serbia Lajv Beograd pojavila se objava jednog Beograđanina koji se žali na kurirsku službu koja mu je naplatila previsoku cenu poštarine za paket težine 100 grama. Naime, paket je izmeren kao da teži 4,9 kilograma, što je Beograđanin smatra nepravednim i prevaram.

Ova objava je samo jedna u nizu sličnih žalbi građana na kurirske službe u Srbiji. Mnogi su otkrili da pojedine kurirske službe naplaćuju veću težinu paketa, što dovodi do previsokih troškova poštarine. Osim toga, postoji i sumnja da se neke kurirske službe bave i drugim vidovima prevare.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd


U ovom slučaju, Beograđanin je odlučio da podeli svoje iskustvo na društvenim mrežama kako bi skrenuo pažnju na ovaj problem. U objavi je uputio i poruku svim građanima da obrate pažnju na težinu paketa koju im kurirska služba izmeri, kako ne bi bili prevareni.

Na fotografiji računa koju je priložio, vidi se da je poštarina za paket od 100 grama iznosila čak 842 dinara. Ovo je samo još jedan primer kako neke kurirske službe zloupotrebljavaju poverenje građana i naplaćuju veće iznose od realne težine paketa.

Ova objava je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi građani su se u komentarima složili da su i sami bili prevareni od strane kurirskih službi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading