AKO PROĐE, PROĐE! Wolt dostavljači masovno zakidaju na kusuru: Ne vrate i po nekoliko stotina dinara!

Autor:

Vesti

08.11.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se i vama desilo da naručite nešto od Wolta, plaćate kešom, ali kusur ne dobijete nazad?

AKO PROĐE, PROĐE! Wolt dostavljači masovno zakidaju na kusuru: Ne vrate i po nekoliko stotina dinara!

Foto: shutterstock

Da li je u pitanju sistem "ako prođe, prođe" ili nešto drugo, ne znamo, ali je postalo simptomatično da gotovo nikad dostavljači ne vraćaju "sitan" kusur korisnicima. Međutim, taj novac nekada prelazi i nekoliko stotina dinara, što, priznaćete, nije malo!

Upravo na ovaj problem ukazali su korisnici Redita.

Jel iko primetio pohlepu dostavljača Wolta? Desilo se već 6,7 puta da ne vrate kusur kada nešto naručim. Počeo sam da ih posmatram sa opreznošću od kako mi jedan ležerno nije vratio 220 dinara od velike narudžbine, tipa 5000. Jel kod nas postoji neki kodeks, gde se njima daje bakšiš? Ne razumem kako više vozača pravi isti problem - piše u objavi na ovoj platformi.

Međutim, dodatnu sumnju da je sve smišljeno i da se radi namerno podgrejao je i komentar jednog bivšeg dostavljača.

Brate, to ti fora. Radio ja u Glovu i u grupi svi pišu tako “ma napraviš se lud pa ako prođe, prođe”. U suštini, gledaju da iskoriste mutave korisnike da udebljaju džep. Meni to bilo glupo, krenem da vraćam kusur malo sporije u nadi da ako kažu ne treba, super - napisao je.

Kradu i patike

Treba podsetiti i na nedavnu nemilu scenu iz jedne zgrade kada je jedan od dostavljača ukrao našem pevaču i još jednom stanaru zgrade patike.

Zamoliću dotičnog gospodina iz Wolta, da vrati patike koje je danas digao. Šaljem snimak i sprata niže digao je i komšiji isto - napisao je pevač, što je objavila Instagram stranica "Moj_beo_grad".

Wolt ne odgovara

Ni na ove, kao ni na naše prethodne upite, Wolt nije odgovorio.

Ovo su pitanja koja smo upitili Woltu:

1. Da li ste upoznati sa ovom situacijom i kako je komentarišete?
2. Jeste li imali pritužbe na rad dostavljača, odnosno, konkretno, da ne vraćaju kusur?
3. Kako se takvi dostavljači sankcionišu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
bojan

08.11.2023 14:23

Na osnovu cega traze baksis ?Tu buvu pustaju kelneri i dostavljaci kao to je in .Meni bi bilo blam da me neko casti 100 dinara.Ne verujem da oni ostavljaju kasirki ili na trafici .

Vojvotkinja Tolstoj

08.11.2023 18:12

Naručujte, lenštine - i dalje ! Em niste sposobni da "skuvate ili ispržite" - bar se prošetajte i stanite u red : donesite SAMI SEBI kući šta vam treba ! Hoćete da vas neko "posluša" , tj. sve donese "na noge" -e, pa : platite, častite (i šta treba i šta NE treba); šta ste mislili ! Pa, uzeće vam - sami ... Imaš, naručuješ ... plati SVE : "ni kod babe nema džabe" !! Skorojevići, hoćete neko da vas sluša ! Pa nije to prodavnica ! Mora više da se plati , nego sam kad odeš - ni tada ti neće uvek vratiti kusur !