DOSTAVLJAČ VOLTA NAŠEM PEVAČU UKRAO PATIKE: On se HITNO oglasio i uputio JAVNO PORUKU, kamere ga uhvatile u KRAĐI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našem poznatom pevaču dostavljač Volta ukrao patike, on se hitno oglasio!

DOSTAVLJAČ VOLTA NAŠEM PEVAČU UKRAO PATIKE: On se HITNO oglasio i uputio JAVNO PORUKU, kamere ga uhvatile u KRAĐI! (VIDEO)

Foto: Printscreen TikTok

Pevač Luka Jančijević poznatiji kao Nexsus podelio je na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi kako mu navodni dostavljač hrane ukrao patike.

Kako se može videti na objavljenom snimku, čovek sa torbom popularnog dostavljača silazi sa sprata na sprat u zgardi, kada mu pada na pamet da priđe vratima pevača i uzme patike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Jasno se vidi kako čovek uzima patike koje stoje ispred ulaznih vrata pevača, stavlja ih u torbu i nastavlja da silazi ubrzanim hodom.

- Zamoliću dotičnog gospodina iz Wolta, da vrati patike koje je danas digao. Šaljem snimak i sprata niže digao je i komšiji isto - napisao je pevač, što je objavila Instagram stranica "Moj_beo_grad".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

04.11.2023 19:25

I treba da ih ukrade. Sta ce patike ispred vrata stana ?