OVA SCENA U "PRIJATELJIMA" PREDVIDELA SMRT GLUMCA? Metju Peri nije ni slutio da je OVO snimio!

Autor:

Zabava

04.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metju Peri snimio je scenu koja je navodno predvidela njegovu smrt!

OVA SCENA U "PRIJATELJIMA" PREDVIDELA SMRT GLUMCA? Metju Peri nije ni slutio da je OVO snimio!

Foto: youtube.com/printscreen

Krajnji zahtev obožavatelja serije "Prijatelji" da se izbaci scena koja je, navodno, "predvidela" smrt Metjua Perija, glumca poznatog po ulozi Čendlera Binga u ovoj popularnoj seriji, pokrenuo je brojne komentare na društvenim mrežama.

Kako je Peri preminuo u 54. godini, a njegovo telo pronađeno u đakuziju u njegovom domu u Los Anđelesu, javnost još uvek nema zvanične informacije o uzroku smrti. Međutim, nakon vesti o njegovoj smrti, na društvenim mrežama se proširila jedna scena iz pete epizode sedme sezone "Prijatelja", koja je prvi put prikazana 2000. godine.

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

 


U spornoj sceni, Čendler i njegova verenica Monika Geler (Kortni Koks) poziraju za fotografije kojima će najaviti venčanje. Međutim, Čendleru je teško da se prirodno nasmeje, pa Monika pita: "Šta ti je s facom?". On odgovara da bi fotografija trebalo da govori o njihovom venčanju, a ne da izgleda kao da je lokalna žena spasila utapajućeg kretena. Na to, fotograf počinje da se smeje, što Moniku iznervira, pa mu kaže: "Hej, nemoj da mu se smeješ! On je moj utapajući kreten."

Ova scena, koja je ujedno i poslednja u kojoj se pojavljuje Peri, sada deluje prilično jezivo i na društvenim mrežama se mogu pročitati brojni komentari poput "Može li ova scena biti jezivija?", "Ova scena ne zvuči dobro nakon vesti o uzroku njegove smrti" ili "Moraju da izbace ovu scenu iz serije. Praktično su predvideli budućnost.".

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri

 


Ipak, treba napomenuti da ova scena nije bila predviđanje Perijeve smrti, već je snimana mnogo godina pre nego što se to dogodilo. Ipak, činjenica da je ova scena sada dobila drugačije značenje, učinila je da se obožavatelji zamisle i da sa nostalgijom pogledaju poslednje scene sa Perijem u seriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading