DOSTAVI HRANU, PA "DIGNE" PATIKE! Radnik "Volta" u epizodi - Lopov u zgradi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.11.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako dostavljač Volt kurirske službe krade patike koje se nalaze ispred vrata od stana.

DOSTAVI HRANU, PA "DIGNE" PATIKE! Radnik "Volta" u epizodi - Lopov u zgradi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

U moru bizarnosti radnika Volta koje su zabeležene kako u video snimcima, tako i na fotografijama, najnoviji incident je nešto potpuno nesvakidašnje.

Naime, na Instagram stranici Moj Beograd osvanula su dva snimka na kojima se jasno vidi kako radnik Volt kurirske službe nakon što je dostavio hranu krade patike koje se nalaz ispred stana na stepeništu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

- Zamoliću dotičnog gospodina iz Wolta, da vrati patike koje je danas digao. Šaljem snimak i sprata niže digao je i komšiji isto - piše ispod snimka koji je podeljen na ovoj stranici.

Međutim, ono što izaziva još veće iznenađenje je veliki broj komentara koji se ne bave lopovlukom radnika pomenute kurirske službe, već osuđuju ljude koji drž patike ispred vrata, navodeći da su sami krivi što im je obuća ukradena.

- Otkud patike pred vratima? Nekultura...

- Tako se u selu drži obuća ispred vrata, nasleđ se teško iskorenjuje

Samo su neki od komentara ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading