ŠETA AUTOKOMANDOM ''KAO DEDA MRAZ BEZ IRVASA I SAONICA''! Šok scena dostavljača nasmejala Beograđane: "Možda mu je neko UKRAO bicikl?" (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.10.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj video nasmejao je mnoge korisnike Instagrama!

ŠETA AUTOKOMANDOM ''KAO DEDA MRAZ BEZ IRVASA I SAONICA''! Šok scena dostavljača nasmejala Beograđane: "Možda mu je neko UKRAO bicikl?" (VIDEO)

Foto: ST/ Nikola Mutić

Beograđani u poslednje vreme sve češće na ulicama mogu videti dostavljače koji, uglavnom, jure na biciklu, često ne obraćajući pažnju na ostale učesnike saobraćaja, ali scena koja je danas viđena na Autokomandi, retko se viđa.

Naime, internetom kruži snimak na kome se jasno vidi kako, usled dugih kolona na Autokomandi, laganim koracima hoda po sredini puta! 

Uz priložen video, stoji i opis: Autokomanda trenutno. Nekome kasni porudžbina.

Ovaj video je zabeležio jedan od vozača koji se takođe našao usred ove gužve, te je odlučio da sebi prekrati vreme i usnimi ovaj trenutak. Video je ubrzo postao viralan na društvenoj mreži Instagram, te je dotični momak, po svemu sudeći, bio mnogima inspiracija za komentarisanje, pa su se komentari korisnika ove mreže samo nizali.

Od svih komentara, jedan se posebno istakao, a korisnik je napisao sledeće:

Oseća se kao Deda mraz bez irvasa i saonica - bio je prvi komentar, koji je samo pokrenuo lavinu.

Možda mu je neko ukrao bicikl, najverovatnije - glasio je drugi komentar.

- Prati čovek navigaciju - oglasio se još jedan korisnik.

Da li je na kraju stvarno nekome kasnila porudžbina, kao i to zašto je dostavljač išao peške, a ne kao i ostale kolege, biciklom ili automobilom, ostaje misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading