SVEŠTENIK USKOČIO U KAVEZ SA KRVOLOČNIM ZVERIMA, USLEDIO HOROR UŽIVO! Kamera snimila SVE, prizor NIJE za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.10.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera je zabeležila neimenovanog muškarca kako ulazi u ograđeni prostor u kom su se u tom trenutku nalazile ove dve opasne zveri.

SVEŠTENIK USKOČIO U KAVEZ SA KRVOLOČNIM ZVERIMA, USLEDIO HOROR UŽIVO! Kamera snimila SVE, prizor NIJE za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Foto: Printscreen/VideoStarOfficial

Na društvenim mrežama nedavno se ponovo pojavio snimak muškarca koji "pokrštava" lavove u Tajvanskom zoološkom vrtu, a koji je nastao 3. novembra 2004. godine i postao viralan.

Kamera je zabeležila neimenovanog muškarca kako ulazi u ograđeni prostor u kom su se u tom trenutku nalazile ove dve opasne zveri. Očevidac po imenu Hsu Li-jen rekao je stanici CTI da je čovek imao za cilj da "pokrsti" ove lavove, te da je u jednom trenutku s raširenim rukama uzviknuo: „Isus će vas spasiti!“, prenosi Los Angeles Times. Zbog toga su mnogi ljudi pomislili da je reč upravo o svešteniku.

One isprva na njegovo prisustvo nisu reagovale burno, ali u jednom trenutku po snimku se može zaključiti da mužjak lava gubi strpljenje, te mu je tada otkinuo kaput iz ruke, prenosi Kurir.

Navodi se da ga je lav potom ugrizao za ruku, što se može videti i na snimku, a takođe mu je poderao i pantalone.

Muškarac se tada povukao unazad, ali nije napustio prostor, već je odlučio ostati na rubu tog područja. Nakon što je lav drugi put napao, jedva se uspio obraniti rukom, nakon čega su ga lavovi pritisnuli u kut. Čak i tada, odlučio je ostati s lavovima. Na kraju su ih razbili vodenim topovima.

Mnogi korisnici društvenih mreža su primetili da je muškarac držao ruke na način koji je izgledao kao da se moli, što je izazvalo šalu da je došao s namerom da preobrati lavove, pa su ga prozvali sveštenikom.

S druge strane, neki su smatrali da je podizanje ruku i mahanje na taj način dodatno provociralo lava. Prema izveštajima lokalnih medija, muškarac je preživeo i prevezen je u bolnicu. Navodno su ga čuvari izvukli silom nakon nekoliko "sparinga" s lavom, jer, uprkos svemu, nije želeo napustiti sigurno područje.

NBC News izveštava da je muškarac imao sreće jer su lavovi bili nahranjeni ranije tog dana, inače bi se ova situacija mogla završiti daleko gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading