DEVOJKA POSTALA ŽRTVA INTERNET PREVARE! Htela da kupi karte za koncert Dina Merlina, pa joj NESTAO novac!

Autor:

Vesti

19.11.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tom prilikom odlučila je da podeli svoje iskustvo sa korisnicima društvenih mreža.

DEVOJKA POSTALA ŽRTVA INTERNET PREVARE! Htela da kupi karte za koncert Dina Merlina, pa joj NESTAO novac!

Foto: Shutestock

Društvene mreže u poslednje vreme mnogima, nažalost, služe i da namame žrtve koje će uplatiti novac za nešto, a ostati bez istog, kao i bez onoga za šta su taj novac dali.

Jedan takav slučaj zabeležen je i u Srbiji, gde je jedna devojka uplatila novčani iznos od 7.000 dinara na neki lažni nalog na društvenoj mreži kako bi nabavila karte za koncert pevača Dina Merlina.

Kada je uplatila, osoba koja vodi nalog je isti izbrisala, te je devojka ostala i bez kaarata i bez novca.

Tom prilikom odlučila je da podeli svoje iskustvo sa korisnicima društvenih mreža, da na taj način ukaže i na ovu vrstu prevare, ali i da uputi apel svim onima koji su spremni na slične stvari, da se ipak ne upuštaju u nešto što nije provereno, kako ne bi završili kao ona.

- Zdravo, žrtva sam internet prevare. Preko Facebooka određeni profil mi se javio jer sam tražila karte za koncert Dina Merlina. 7.000 sam poslala i trebala sam dobiti karte nakon uplate, međutim dotična se samo odjavila sa naloga. Neka ljudi budu samo malo oprezniji od mene i dobro provere kome šalju novac. Ako neko ima savet šta činiti i da li se nekako može vratiti novac? - objavljeno je na Instagram profilu serbialive_beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading