BAKINA TAJNA LANSIRALA DŽEM SA SPECIJALNIM DODATKOM, KOJEM LJUBITELJI SRPSKIH SPECIJALITETA NEĆE MOĆI DA ODOLE

Autor:

Vesti

21.11.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševićete se ukusima!

BAKINA TAJNA LANSIRALA DŽEM SA SPECIJALNIM DODATKOM, KOJEM LJUBITELJI SRPSKIH SPECIJALITETA NEĆE MOĆI DA ODOLE

Foto: Velibor Ćirić

Specifične arome srpske tradicije predstavljaju naš zaštitni znak. Odlična i ukusna jela su nešto po čemu se prepoznaje naša kuhinja, koju čine najlepša domaća jela i pića. Malo ko je otišao iz Srbije, a da nije sa sobom poneo teglu ajvara ili domaćeg džema i flašu rakije.

Kasna jesen i zima su doba godine kada smo malo posvećeniji jedni drugima, a bogami i dobrom zalogaju. A sad zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara jedan osećaj ispunjenosti. Bakina tajna spojila je najsočnije šljive i kajsije u džemove, a zatim pažljivo dodala rakiju Pigmalion sa plantaža Eko Tamnjanica.

Republika

Foto: Velibor Ćirić

 

 

Prelepe note ukusa šljiva i kajsija u ekstra džemovima su, dodavanjem rakija, naglašene, pa i najizbirljiviji hedonisti ostaju bez daha kada probaju ove specijalitete. Ovi noviteti predstavljeni su na obroncima plantaža u selu Tamnjanica, gde se pružaju predivni pejzaži polja lavande i netaknute prirode, što je celom događaju dalo sasvim posebnu čar.

Republika

Foto: Velibor Ćirić

 

 

Celokupni koncept plantaža nosi pečat umetnosti, jer je stvoreno kao delo umetnika koje krije posebne majstorije. Eko plantaže Tamnjanica, oduševljavaju svojom lepotom. Na oko 50 hektara posađeno je lekovito bilje, lavanda, borovnice, ruže, a hektar imanja prekriven je vinogradom s četiri sorte grožđa.

Maja Knežević, marketing menadžerka Bakine Tajne, govoreći o ovom jedinstvenom spoju kaže: "U Igrošu s puno ljubavi pravimo sve naše proizvode prema tradicionalnim recepturama naših baka. Džem od šljiva sa šljivovicom i džem od kajsija sa kajsijevačom obogaćeni su umećem spravljanja rakije koje se u našim krajevima prenosi s kolena na koleno".

Republika

Foto: Velibor Ćirić

 

 

Maja je istakla još jedan sjajan detalj koji ukazuje na umetnički momenat koji odlikuje Bakinu Tajnu – ručno oslikane etikete. "Svaka naša etiketa je malo umetničko delo, rukom oslikano u akvarel tehnici", otkriva Maja.

Rodili su se novi proizvodi, kao simbol inovativne tradicije ili tradicionalne inovativnosti. Oni u sebi nose pečat Bakine Tajne: zrno mudrosti, ljubavi i dodir modernog vremena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading