VAŽNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA! Ovoj grupi penzionera stiže pomoć - dva datuma su ključna!

Autor:

Vesti

17.11.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi građani koji su zainteresovani za rešavanje nedoumica oko jednokratne pomoći, povećanja penzija ili ostvarenog staža za penziju u Hrvatskoj, mogu to učiniti na međunarodnim danima razgovora sa ovom državom.

VAŽNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA! Ovoj grupi penzionera stiže pomoć - dva datuma su ključna!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Šetnja po lepom vremenu

Kako najavljuju iz PIO fonda, pravnici oba fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje će pružiti odgovore na sva pitanja vezana za penzijska i invalidska prava osiguranika koji imaju staž navršen u Srbiji i Hrvatskoj, kao i za korisnike prava ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom su zakazani za 28. novembar u Sremskoj Mitrovici i 29. novembra u Beogradu, u prostorijama RF PO Filijala u Sremskoj Mitrovici i Pariskoj ulici broj 9 u Beogradu, od 9 do 13 časova. Da bi se učestvovalo u razgovorima, neophodno je prijaviti se i zakazati termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska, potrebno je poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Ovi međunarodni dani razgovora su od velikog značaja za građane koji imaju staž u obe države, jer mogu dobiti sve informacije koje su im potrebne za ostvarivanje svojih prava. Takođe, ovi razgovori su prilika i za razmenu iskustava i rešavanje nedoumica vezanih za penzijsko i invalidsko osiguranje u obe zemlje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading