SA PENZIONERSKIM KARTICAMA I DO JEFTINIJE SPORTSKE OPREME! PIO fond potpisao ugovor sa još jednom firmom! POPUST I DO 20 ODSTO!

Autor:

Vesti

14.11.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema ovom sporazumu, penzioneri će imati pravo na popust od 10 i 20 odsto na određene grupe proizvoda.

SA PENZIONERSKIM KARTICAMA I DO JEFTINIJE SPORTSKE OPREME! PIO fond potpisao ugovor sa još jednom firmom! POPUST I DO 20 ODSTO!

Foto: Printscreen/PIO fond

Penzionerska kartica

U sklopu projekta penzionerska kartica, danas je potpisan sporazum o saradnji između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i jedne kompanije za prodaju sportske opreme.

Prema ovom sporazumu, penzioneri će imati pravo na popust od 10 i 20 odsto na određene grupe proizvoda. Osim toga, korisnici penzionerskih kartica će moći da robu plaćaju na više mesečnih rata, što će im olakšati kupovinu i učiniti je dostupnijom.


Na sajtu Fonda PIO postoji spisak svih kompanija koje su potpisale ugovor za popuste, kako bi penzioneri mogli da pronađu najbolje ponude i iskoriste svoje pravo na popuste.

Ova inicijativa ima za cilj da poboljša kvalitet života penzionera.

Penzionerska kartica za sve koji su se prijavili penzioneri važi od nedelje 1. oktobra. Iznosi popusta kreću se od 2 do 66 odsto, a mogu se koristiti za putovanja, boravak u banjama, apoteke, auto servisi, prodavnice, zdravstvene ustanove, ustanove kulture, restorane, bazene...

 


Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pitam se pitam

14.11.2023 17:41

Sve objave Penzionerskim karticama nas ne doticu jer kartice cekamo od maja 2023. Moze li nesto da se uradi povodom toga? Vec su pocele prijave za Studentske kartice a nase nisu gotoe i isorucene!!!