ANĐA JE OTIŠLA U PENZIJU NAKON 40 GODINA RADA, A ONDA JE SAČEKALO OVO... Kolege priredile nesvakidašnju scenu, sve vreme je plakala! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.11.2023

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trgovkinja iz Užica ostala je kolegama urezana u sećanje, pa su odlučili da joj naprave iznenađenje.

ANĐA JE OTIŠLA U PENZIJU NAKON 40 GODINA RADA, A ONDA JE SAČEKALO OVO... Kolege priredile nesvakidašnju scenu, sve vreme je plakala! (VIDEO)

Foto: Facebook/Uzice oglasna tabla

Anđa Marjanović

Anđa Marjanović iz Užica 40 godina je radila kao trgovac u tom gradu, a onda je došlo vreme za miran penzionerski život. Da joj poslednji dan ostane u sećanju, potrudile su se kolege koje su je sačekale ispred trgovinskog lanca u kome je radila.

Lepo je dočekati penziju a još lepše zaslužiti ovakav ispraćaj i imati ovakav kolektiv. Nakon 40 godina rada Anđa Marjanović, stari užički trgovac,je otišla u zasluženu penziju.Kolege iz užičkog Maksija su joj priredile iznenađenje i ispraćaj kakav je zaslužila. Bravo za kolege - piše na Fejsbuk stranici Užice - oglasna tabla gde je snimak Anđinog odlaska u penziju i objavljen.

 

 

Užičani su i u komentarima aplaudirali kolegama, a novopečenoj penzionerski poželeli mirnu i dugu penziju.

Srećan odlazak u penziju i da dugo dugo uživa u istoj, a za kolege jedno veliko bravo za organizaciju ispraćaja - samo je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading