RODILI SE BLIZANCI U BEOGRADU, SVI SE PITAJU DA LI JE OVO MOGUĆE?! Prvi blizanac rođen je tačno u 2:55 - za drugog NEĆETE MOĆI DA VERUJETE!

Autor:

Vesti

30.10.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi blizanac rođen je tačno u 2:55, a svega deset minuta kasnije, drugi blizanac došao je na svet u 2:05.

RODILI SE BLIZANCI U BEOGRADU, SVI SE PITAJU DA LI JE OVO MOGUĆE?! Prvi blizanac rođen je tačno u 2:55 - za drugog NEĆETE MOĆI DA VERUJETE!

Foto: shutterstock

bebe

Pomeranje sata usled prelaska na zimsko računanje vremena može stvoriti zanimljive situacije, a ovog puta se dogodilo nešto posebno u jednom beogradskom porodilištu. Naime, sinoć su se rodili blizanci, međutim, zbog promene vremena, razlika u vremenu rođenja ove dve bebe je zapravo bila iznenađujuća.

Prvi blizanac rođen je tačno u 2:55, a svega deset minuta kasnije, drugi blizanac došao je na svet u 2:05. Ova neuobičajena situacija podigla je dosta prašine na društvenim mrežama, gde su korisnici razmenjivali šaljive komentare.

Jedan od korisnika Tvitera je napisao da je ovakva razlika u vremenu između blizanaca jednostavno rešena jer je stariji blizanac postao mlađi, stvarajući time smešnu zbrku.

Neki su otišli toliko daleko da su izrazili sumnju u istinitost priče, dok su drugi komentarisali da će ovi blizanci imati zanimljive horoskopske znakove u zavisnosti od toga koji je prvi rođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading