PARANOIČNI HOROSKOPSKI ZNACI: Stalno su u strahu i bespotrebno se brinu, ne pomaže im ni čaj za smirenje!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste paranoični?

PARANOIČNI HOROSKOPSKI ZNACI: Stalno su u strahu i bespotrebno se brinu, ne pomaže im ni čaj za smirenje!

Foto: shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, a sledeća tri se izdvajaju po tome koliko su paranoični u odnosu na druge. Horoskopski znaci koji često strahuju bez obzira na povod su Rakovi, Sterlci i Ribe.

1. Rak

Ovaj horoskopski znak brine za sve oko sebe bez stvarne potrebe. Oseća strah i potištenost, često izbegava kontakt sa ljudima jer u glavi ima najgore scenarije. Veruju da će nešto loše zadesiti ljude koje vole, te nisu zainteresovani za razgovore sa nepoznatim ljudima u društvu. Uvek izbegavaju moguće probleme i trude se da ih ne stvaraju sami.

Foto: Shutterstock

Paranoični horoskopski znaci

2. Strelci

Ko se više plaši od Strelaca? Ovaj horoskopski znak ponaša se kao da ima urođenu strepnju i paranoju. U svemu vide neku vrstu opasnosti. Trude se da sve rade što pažljivije i smislenije. Zato, kada nešto nije kako treba ili bar kako su zamislili kreće panika i strah kao i pitanja koja se ne zaustavjaju. U glavi samo misle "Zašto je to tako?".

3. Ribe

Ambiciozne Ribe žele da kontrolišu sve u životu. Ne dozvoljavaju da im se neko meša u posao, ali ni u druge aspekte života. Vole i žele da je sve po njihovom, zato, nemojte ni pokušavati da uradite nešto drugačije od onoga što bi one pomislile. Glavne su i tu je kraj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading