INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA KO JE NA UDARU SUDBINE: Sledeći znaci doživeće PROPAST ako ne promene ponašanje

Autor: N.J.

Lifestyle

09.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća tri znaka doživeće velike promene u oktobru, ali ako iskoristite smernice pametno možete napredovati.

INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA KO JE NA UDARU SUDBINE: Sledeći znaci doživeće PROPAST ako ne promene ponašanje

Foto: shutterstock

Indijski horoskop

Tri znaka dobiće važne lekcije u oktobru 2023. godine. Pogledajte da li ste među njima.

Blizanci

Oktobar neće biti tako lak mesec za vas, zato morate slušati svoje srce i potruditi se da najmirnije moguće rešite sve sukobe koje imate. Da biste napredovali na poslovnom planu morate se malo više truditi. Kao što i sami znate ništa ne pada sa neba. Dok kada je reč o ljubavi, druga strana očekuje mnogo više od onoga što možete da date. Tu su sukobi neizbežni sve dok ne odlučite da se "pokrenete". Morate dati sve od sebe ako želite da uspete, bar na nekom polju. Niko iz vašeg okruženja, pogotovo ne partner, ne može da stopira svoj život dok vi odlučite šta želite i na koji način.

Foto: shutterstock

Šta indijski horoskop donosi sledećim horoskopskim znacima

Jarac

Mnogo toga ostavljate nedovršenim umesto da odmah rešite problem koji imate. Sve što otežete ne može biti dobro. Ovog meseca zahteva se preciznost i aktivnost, a vi niste u najboljem izdanju. Rešenje je da priznate gde ste pogrešili, odnosno da priznate greške jer ćete jedino tako krenuti napred. Izvinite se kome treba i pokušajte da se okupirate lepim stvarima. Svađa vam neće doneti ništa dobro.

Ribe

Previsoka očekivanja su vaš veliki prolem. Živite u svetu mašte, ponekad "nesposobni" da povučete granicu između stvarnost i vizije. Ipak, ne treba da odustajete tek tako od svojih snova. Sa razlogom ne prihvatate stvarnost, ali  svet mašte ne sme da zaokupi misli. Nikada nije kasno za promene koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i koje će vam omogućiti da krenete napred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading