RUSKI ASTROLOG TVRDI DA JE NJIHOVA 2024. GODINA: ČETIRI znaka će napokon ZABLISTATI na svakom životom polju, velika SREĆA im sledi!

Autor: M.O.

Lifestyle

24.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji astrolog otkrio je koje znakove će 2024. godine

RUSKI ASTROLOG TVRDI DA JE NJIHOVA 2024. GODINA: ČETIRI znaka će napokon ZABLISTATI na svakom životom polju, velika SREĆA im sledi!

Foto: youtube/printscreen/Интервью «Вокруг ТВ»

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 odsto. Za 2024. godinu on prognozirao je sreću, blagostanje i novac za određene znake.

BIK

Za Bika će 2024. godina biti posobno srećna na polju porodice. Oni će uživati u porodičnoj idili, a komunikacija i druženje sa rođacima i prijateljima doneće im mnogo zadovoljstva, ali i osećaj da im u životu sve ide nabolje.

BLIZANCI

Za blizance će 2024. godina biti životna! Sreća na svakom koraku, sve što naume, to će i da ostvare. Finansije im kreću u pravom smeru, mnogo dobrih ponuda koje neće moći da propuste. Slobodni Blizanci će imati velike šanse da upoznaju srodnu dušu.

Republika

Foto: Shutterstock

Sledi im sreća na polju novca i ljubavi

STRELAC

Strelcu sleduje velika sreća u drugoj polovini godine. Dolazi period napretka - sve će vam ići na ruku, i svaki trud urodiće plodom.

JARAC

Jarcu dolazi prosperitet na polju ljubavi - sve veze koje započnu u 2024. godini biće tajno i srećno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading