KNEZ PETROL SE OPET BAHATI: Kršenje zakona mu kao ''dobar dan''

Autor:

Vesti

27.10.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prošlo mnogo vremena, a da kompanija Knez Petrol nije napravila novi prekršaj.

KNEZ PETROL SE OPET BAHATI:  Kršenje zakona mu kao ''dobar dan''

Foto: Republika

Nakon vožnje u suprotnom smeru, sada se cisterne pomenute kompanije kreću kroz grad, što je, znamo, protiv zakona, s obzirom na činjenicu da se u njima prevoze ''opasne materije''.

Ipak, kompanija Knez Petrol nije neko ko poštuje zakon, u šta smo imali priliku više puta da se uverimo.

Sada, kao što se vidi na fotografijama, cisterna ove kompanije prolazila je kroz grad, što nije dozvoljeno, a vidi se da je teretno vozilo, upravo zbog toga, zaustavljeno od strane čuvara reda.

Foto: Republika

Cisterna Knez Petrola

- Ovo je više prevršilo sve mere. Bahaćenju Knez Petrola mora da se stane na put, jer očigledno misle da su iznad zakona, čim se ovako ponašaju. Policija je, naravno, zaustavila cisternu, ali nisam baš siguran da će ih to sprečiti da prave dalje prekršaje - ističe izvor koji nam je poslao ovu fotografiju.

Republika

Foto: Republika

Cisterna

On navodi da nema kraja bahaćenju ove kompanije.

- Očigledno je da imaju zeleno svetlo od vlasnika. Jer, ovakvo ponašanje da bude samostalna odluka vozača - nema šanse. On bi onda radio samo za kazne. Uostalom, to je sad i manje bitno, od činjenice da se već godinama unazad piše i čita o kršenju zakona od strane Knez Petrola, a da se situacija ne popravlja - ističe naš sagovornik.

Na pitanja koja smo poslali Knez Petrolu, kao po običaju, odgovore nismo dobili.

Podsetimo, Republika je više puta pisala o skandalima koji se vezuju za Knez Petrol, a jedan od najvećih svakako je vožnja u suprotnom smeru.

- Krenuo sam ka vikendici u blizini Pančeva i na putu, tačnije na Pupinovom mostu ,ugledao sam cisternu "Knez petrola", koja je išla u suprotnom smeru. Vozač kombija koji je se kretao svojom trakom počeo je da trubi, pokušavajući vozaču da stavi doznanja da se kreće u suprotnom smeru, ali je ovaj, naravno, samo nastavio - priča naš čitalac, koji je sve to dokumentivao i fotografijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading