"KNEZ PETROL" NAJBAHATIJI U SRBIJI! Kad vidite ovu sliku sve će vam biti jasno! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

10.05.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za komapniju "Knez petrol" pravila očigledno ne postoje. Za razliku od svih drugih, oni smatraju da je njihovim vozačima dozvoljeno i da idu u suprotnom smeru.

"KNEZ PETROL" NAJBAHATIJI U SRBIJI! Kad vidite ovu sliku sve će vam biti jasno! (FOTO)

Foto: Republika

I to ne bilo gde, već na jednoj od najprometnijih beogradskih saobraćajnica, odnosno na Pupinovom mostu, gde je samo pukom srećom izbegnuta tragedija.

Što da ne? Gazda Srđan Knežević ih je navikao da sve mogu, pa i da krše propise, bilo saobraćajne bilo neke druge (setimo se samo kako su pokušavali da šibicare na ceni goriva kada je izbio rat u Ukrajini).

Portal Republika dobio je fotografiju koju je snimio jedan od vozača, uz napomenu da je ovakvu bahatost vozača "Knez petrola" viđao i ranije, ali da je sada prvi put uspeo to i da fotografiše.

- Krenuo sam ka vikendici u blizini Pančeva i na putu, tačnije na Pupinovom mostu ,ugledao sam cisternu "Knez petrola", koja je išla u suprotnom smeru. Vozač kombija koji je se kretao svojom trakom počeo je da trubi, pokušavajući vozaču da stavi do znanja da se kreće u suprotnom smeru, ali je ovaj, naravno, samo nastavio - priča naš čitalac.

Foto: Republika

 

Na pitanja koja smo poslali "Knez petrolu" još nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading