TETOVAŽU JOVANE JEREMIĆ NIKO NIJE VIDEO: Voditeljka pokazala gde se nalazi, a značenje će vas IZNENADITI!

Autor:

Zabava

27.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala je na kom delu tela je uradila tetovažu!

TETOVAŽU JOVANE JEREMIĆ NIKO NIJE VIDEO: Voditeljka pokazala gde se nalazi, a značenje će vas IZNENADITI!

Foto: Privatna Ahiva, Republika.rs

Jovana Jeremić

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić nedavno je proslavila 33. rođendan, a tom prilikom priredila je pravu gozbu za prijatelje u Skadarliji. Ona je tim povodom imala poseban detalj na njenom licu, a mi vam otkrivamo značenje tetovaže koju je nacrtala. 

Popularna Jovana je inače škorpija u horoskopu i ovo često ističe u emisijama, te ne čudi što se odlučila za ovu simboliku. 

 

Energija Škorpije često se čini smirenom i prigušenom, ali je ispod površine nabijena emocijama. Škorpija je fiksni znak, što znači da pripadnici tog znaka vole stabilnost, rutinu i porodični život.

Škorpije su obično diskretne, pa čak i misteriozne, s dozom tajanstvenosti oko sebe. Ostale osobine ličnosti uključuju neustrašivost, odvažnost, strast, kreativnost i iskrenu odanost.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Sada je vrlo jasno zbog čega se Jovana odlučila baš za ovakav potez na rođendanu:

Imam i otrov, a umem i da ližem rane kome je potrebno. Ja ližem svoje sama. U tridesetim slavim svoje rane, jer su me naučile da budem čovek, da imam čovečnost. Zato sam i zvezda. Kad se pitaju pojedini zašto nisu zvezde, zato što nemaju dušu. Sa dušom moraš da se rodiš, ne možeš da je kupiš - poručila je Jovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Abc

27.10.2023 17:36

Kamo srece da ni nju nikad nismo videli