EVO KAKO IZGLEDA STAN U BEOGRADU NA VODI OD MILION EVRA: Birali su od svega najskuplje, samo četka za wc šolju košta 700 evra! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan poseduje i podno grejanje, čak i na terasama koje gledaju na Savu.

EVO KAKO IZGLEDA STAN U BEOGRADU NA VODI OD MILION EVRA: Birali su od svega najskuplje, samo četka za wc šolju košta 700 evra! (VIDEO)

Foto: e-stock

Društvenim mrežama kruži snimak za koji kažu da je nastao u jednom od najelitnijih stanova iz kompleksa „Beograd na vodi“. Procenjuje se na više od milion evra, a kako smo čuli u videu, „nakon završetka gradnje je potpuno oguljen, kako bi svaki detalj bio najvišeg mogućeg kvaliteta“.

Na snimku se opisuje unutrašnjost i navodi da su sve sanitarije luksuznog brenda Gessi.

"Čak i ova četka za WC šolju košta 700 eura", kaže narator u videu.

 

 

Navedeno je i da je promenjen svaki kabl i osigurač te ugrađen smart home sistem, a prikazani su i radijatori od 3.000 evra po komadu!

"Nemojte da vas čudi što nikada ranije niste videli ovakve radijatore", kaže u nastavku.

Podovi stana su obloženi najkvalitetnijim italijanskim parketom od orahovog drveta čija cena iznosi 260 evra po metru kvadratnom.

Poseduje i podno grejanje, čak i na terasama koje gledaju na Savu. Stan se nalazi u zgradi BW Teraces koja poseduje i bazen i teretanu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading