SKINULA GAĆICE U LUKSUZNOM AUTOMOBILU U BEOGRADU! Skandalozan video kruži mrežama - tinejdžerka bez blama PARADIRALA MEĐUNOŽIJEM! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.10.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su izrazili zabrinutost za kulturu, vaspitanje i ponašanje mladih, ističući da ovakvi postupci nisu primereni i da imaju negativan uticaj na društvo.

SKINULA GAĆICE U LUKSUZNOM AUTOMOBILU U BEOGRADU! Skandalozan video kruži mrežama - tinejdžerka bez blama PARADIRALA MEĐUNOŽIJEM! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@dsds_567

Video snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama izazvao je ogorčenje i zabrinutost kod mnogih ljudi. Snimak prikazuje devojku u skupocenom kabrioletu kako se, vozeći se Beogradom, u sred bela dana, odvaja od svog donjeg veša i baca ga na ulicu, što je izazvalo negativne komentare i reakcije javnosti.

Video, koji je brzo postao viralan, prikazuje devojku na suvozačevom mestu vozila, obučenu u suknjicu, kako sprovodi ovu provokativnu radnju dok se kabriolet kreće kroz glavne gradske ulice. Komentari ispod snimka su uglavnom izražavali šok i negodovanje povodom ovakvog ponašanja.

 

 

Mnogi su izrazili zabrinutost za kulturu, vaspitanje i ponašanje mladih, ističući da ovakvi postupci nisu primereni i da imaju negativan uticaj na društvo. Neke od reakcija na društvenim mrežama uključivale su izraze očaja zbog toga što deca mogu biti izložena ovakvom ponašanju i koristiti ga kao model.

Iako je video snimak izazvao brojne negativne reakcije, važno je napomenuti da se radi o pojedinačnom slučaju, i da ne odražava ponašanje i stavove cele populacije. Unatoč tome, incident je potakao raspravu o odgovornosti i vaspitanju, kako u porodicama, tako i u društvu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

17.10.2023 10:08

Sada kritika devojka je izvršila pripremnu radnju da ne gubi vreme a ne ide u operu.