"SRBIJA NE ČEKA SVOJU BUDUĆNOST, VEĆ JE UŽURBANO GRADI!" Vučić sa Orbanom i Bin Zajedom el Nahjanom obišao Kulu Beograd (FOTO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je istakao kako je ponosan Kulu Beograd kao i Beograd na vodi.

"SRBIJA NE ČEKA SVOJU BUDUĆNOST, VEĆ JE UŽURBANO GRADI!" Vučić sa Orbanom i Bin Zajedom el Nahjanom obišao Kulu Beograd (FOTO)

Foto: Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar obišao je Kulu Beograd sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija Nj.V. šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

Tim povodom, predsednik je istakao kako je ponosan Kulu Beograd kao i Beograd na vodi, koji kako kaže "nije samo još jedan simbol Beograda, već ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije".

- Ovo je i mesto sa kojeg prijateljima šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i Viktorom Orbanom govorim o danu kada sam sa šeikom Mohamedom bin Zajedom po prvi put razgovarao o tome kako vidim budućnost našeg glavnog grada i Srbije i kada sam sa mnogo entuzijazma poželeo da se i Beograd svrsta u red grandioznih svetskih prestonica. Obilazak Kule Beograd je i prilika za još jedan razgovor sa šeikom Kaledom i Viktorom Orbanom o novim projektima i planovima, još većim i ambicioznijim, jer Srbija ne želi da čeka svoju budućnost, već da je užurbano gradi - istakao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Lea

29.09.2023 16:44

Maja 29.09.2023 14:32 Madjarska i UAE su iskreni prijatelji Srbije, zahvaljujuci ozbiljnoj politici koju sprovodi Vucic

Maja

29.09.2023 21:25

@Lea - Zaista Srbija ima cime da se pohvali. Kula Beograd izgleda velicanstveno.

Ana

29.09.2023 16:47

Srbija sanja i ostvaruje svoje snove!

Gordana

29.09.2023 17:13

Aleksandar Vučić je za poslednjih 10 godina, od kako je na vlasti, više izgradio i uradio za srpski narod i državu Srbiju, nego svi ostali pre njega! I to je činjenica! To narod vidi i zna!