"NORVEŽANI SU SAMO LJUBOMORNI, MEDU NIŠTA NE FALI!" Predsedniku SPOS- a prekipelo u jutarnjem programu - voditeljka "na finjaka" htela da PREKINE RASPRAVU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.10.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živadinović je u emisiji izneo niz optužba na kvalitet meda "Krnjevac", pa je nastala žućna rasprava sa Ivanom Grujićem direktorom "Medine" koji je istakao da nije bilo problema sa medom, niti su potrošači bili izloženi riziku.

"NORVEŽANI SU SAMO LJUBOMORNI, MEDU NIŠTA NE FALI!" Predsedniku SPOS- a prekipelo u jutarnjem programu - voditeljka "na finjaka" htela da PREKINE RASPRAVU! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Saveza Pčelarskih Organizacija Srbije, Rodoljub Živadinović, gostovao u popularnom jutarnjem programu kod Jovane i Bojana na televiziji Pink.

 

@dragan72zemun

 

♬ original sound - MunzeKonza

 

Tema razgovora bila je med "Krnjevac" koji je nedavno postao deo akcije "Bolja Cena". U šleperu bagremovog meda iz Srbije koji je izvezen u Norvešku pronađen je zabranjeni antibiotik, tvrdi Živadinović.

Žučna rasprava je nastala u studiju kada je Ivan Grujić, inače direktor kompanije Medina koja proizvodi ovaj med koji je strastveno branio kvalitet svog proizvoda i istakao da nije bilo problema sa njim, niti su potrošači bili izloženi riziku.

Foto: TV Pink/printscreen

 

- Ko je pojeo otrovan med pitam? Sve je urađeno po propisima. Inspekcija je sve detaljno proverila - izjavio je, naglašavajući da je med ispravan i siguran za konzumaciju.

Voditeljka emisije pokušala je da prekine raspravu, ali je Živadinović je nastavio sa optužbama na račun kvaliteta meda "Krnjevac,".

Grujić je na samom kraju rasprave dodao da su "norveški potezi motivisani ljubomorom i nelojalnom konkurencijom".

- Nakon što je med vraćen u Srbiju, ponovo je testiran i potvrđeno je da je ispravan i bezbedan za upotrebu, naveo je u emisiji.

Ipak još uvek nije potvrđeno koja laboratorija je uradila analizu vraćenog meda i da li se možda baš taj vraćeni med nalazi na policama u prodavnicama?

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading