CELA PORODICA ĐOGANI IŠČEKUJU LUNIN POROĐAJ: Isplivale najnovije informacije iz bolnice!

Autor:

Zabava

03.10.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica sutra treba na svet da donese drugo dete, koje će se zvati Lana.

CELA PORODICA ĐOGANI IŠČEKUJU LUNIN POROĐAJ: Isplivale najnovije informacije iz bolnice!

Foto: printscreen

Luna Đogani jutros je, u utorak 3. oktobra otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će partner Marko Miljković i ona dati ime Lana. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogan i Marko Miljković


- Luna je stigla u porodiliste, spremna je za porođaj! Carski rez je zakazan za sutra. Luna nema tremu, ne plaši se carskog reza, sve je to već jednom prošla... - otkrio je izvor za Pink, pa dodao:

- Cela porodica Đogani je jako uzbuđena i jedva čekaju momenat kada će mala Lana doći na svet - dodao je izvor. 

Podsećanja radi, pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica Luna Đogani uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj je mlada mama sa svojim partnerom Markom Miljkovićem već izabrala ime Lana za svoju novu naslednicu, a sada je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta je sve ponela.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba. Ponela sam dve spavaćice, udobne su, ne stežu mu i nije mi naporno, biću samo u krevetu. Jedan bademantil, tri para čarapa, jer mislim da će mi biti hladno - kazala je Luna Đogani na snimku, te nastavila da pokazuje šta je sve spremila za porodlište.

Republika

Foto: tiktok.com/lunadjomi

Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading