DETE JE UMIRALO, GLAVA JOJ JE PALA! Potresna ispoves policajca koji je SPASIO devojčicu iz mercedesa: Moja ćerka je samo 20 dana mlađa od nje!

Autor:

Vesti

22.09.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac zahvaljujući kog je spašen život devojčice iz mercedesa, ne krije da mu je to jedna od najtežih situacija u karijeri.

DETE JE UMIRALO, GLAVA JOJ JE PALA! Potresna ispoves policajca koji je SPASIO devojčicu iz mercedesa: Moja ćerka je samo 20 dana mlađa od nje!

Foto: Pixabay, ST/P.Divac

Devojčica iz mercedesa koja je u besvesnom stanju prevezena u Dečiju kliniku u Tiršovoj i to zahvaljujući brzoj reakciji policajca Aleksandra Milićevića koji je pomogao da dete što pre bude prevezeno u bolnicu.

Ispovest hrabrog policajca nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

- Pošao sam za njim na motoru i zaustavio ga. Kada sam prišao vozilu vozač i žena su vikali: "Dete, dete treba nam doktor..." Majka je plakala, a tada sam u njenim rukama video devojčicu u pelenama bez svesti. Glava joj je pala... Što sam pre mogao rekao sam im da me prate, znao sam da moramo što pre da stignemo u bolnicu. U međuvremenu sam zvao kolege da organizuju prijem u bolnici u Tiršovoj jer je to dete bukvalno umiralo. Put do Tiršove iz Železnika bila mi je kao večnost jer je bila velika gužva u saobraćaju, ali opet stigli smo brzo. Mnogo brže nego što bi vozač sam uspeo da stigne - kaže Aleksandar Milićević, policijski službenik Uprave saobraćajne policije PU za grad Beograd i očiju punih suza dodaje:

- Scena koja me je ostavila u šoku je kada su izneli devojčicu i stavili je na nosila. Bila je potpuno bleda i bez znakova života. I sam sam otac, a razlika između te devojčice i moje ćerke je 20 dana. Nisam mogao, a da ne pomislim na svoje dete. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno... 

Prema njegovim rečima, vozač "mercedesa" je takode bio zaslužan za život devojcice.

- On je, ako sam dobro razumeo, komšija majci te devojčice, ona je prvo na njega naišla. Srećom i taj čovek je brzo odreagovao. Mogu da kažem da smo zajedničkom brzom reakcijom, nadam se spasili život maloj devojčici - rekao je on za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading