POLICAJAC UBIO SVOJU DEVOJKU SLUŽBENIM PIŠTOLJEM?! Nastradala devojka je bila uzoran student i sportista - upisala pravni pa TRAGIČNO SKONČALA!

Autor:

Svet

21.09.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je uhapšen i priveden pritvorskom nadzorniku.

POLICAJAC UBIO SVOJU DEVOJKU SLUŽBENIM PIŠTOLJEM?! Nastradala devojka je bila uzoran student i sportista - upisala pravni pa TRAGIČNO SKONČALA!

Foto: Tanjug/AP

Sprovedeno je kriminalističko istraživanje u vezi sa smrću mlade žene u Osijeku, Hrvatska. Iako su prve nezvanične informacije ukazivale na mogućnost samoubistva, istražitelji su utvrdili da ju je ubio njen dečko, koji je inače policajac, službenim pištoljem.

Policajac je uhapšen i priveden pritvorskom nadzorniku. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pištoljem rukovao neoprezno, ispalivši poslednji, sigurnosni metak koji je pogodio devojku i uzrokovao njenu smrt.

Optužba koja je podignuta protiv policajca je dovođenje u opasnost radnjom iz nehata. Istražitelji su zaključili da nije bilo namere za ubistvom, već da je incident rezultat neopreznog rukovanja oružjem. Policajac ima 27 godina, dok je preminula devojka bila 2002. godište.

Smrt devojke dogodila se u stanu 27-godišnjeg policajca, koji je živeo sam. Nastradala devojka je bila uzoran student i sportista, pohađala je Pravni fakultet u Osijeku i bavila se tekvondoom.

Ovo je izazvalo pitanja u javnosti u vezi sa nošenjem službenog oružja od strane policijskih službenika van radnog vremena. Prema Pravilniku o načinu nošenja oružja i municije Ministarstva unutarnjih poslova, policijski službenik može nositi lično oružje i van radnog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading