MILICA PAVLOVIĆ SAMO U DONJEM VEŠU: Procurio vreli snimak, pevačica izazvala SRČANE UDARE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica u nikad provokativnijem izdanju!

MILICA PAVLOVIĆ SAMO U DONJEM VEŠU: Procurio vreli snimak, pevačica izazvala SRČANE UDARE! (VIDEO)

Foto: instagram.com/senoritamilica

Popularna pevačica Milica Pavlović je jedna od najaktivnijih domaćih zvezda na društvenoj mreži TikTok. Tu redovno kači snimke i komunicira sa fanovima, a danas je objavila snimak u nikad provokativnijem izdanju.

Milica je na sebi imala samo donji veš i dodirivala se po telu. Na snimku je pozvala fanove da dođu na njen koncert, a snimak je izazvao mnogo komentara i reakcija.

 

 

"Ah, dušo", "Najbolja", "Njabolja", "Srčani udar", "Mico, volim te", "Ostani uvek tako prirodna", "Prezogdan", samo su neki od komentara.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da su Instagram pevačice Milice Pavlović iznenada preplavili lajkovi dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera rodom iz Brazila. Prema pisanju medija, mlađani fudbaler je rešio da opčini pevačicu, da joj pošalje poklon i cveće na adresu, a već je zakupio i ložu u Areni za njen solistički koncert koji je 23. decembra.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

- Ne žali novac, zakupio je ložu i svi fudbaleri će ići sa njim na taj koncert. Do tada ima još vremena, pa se nada da će sa pevačicom uspeti i zvanično da se upozna, da popije piće sa njom i odvede je u restoran na večeru. Ma pun je planova i ideja, samo još Mica da pristane i da mu uzvrati lajkove i poruke na Instagramu. - rekao je izvor za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading