NA PRUZI BEOGRAD-NOVI SAD ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Umalo se sudarila dva voza - MUČNO POKUŠAVALI DECU DA SPASU!

Autor:

Vesti

19.09.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozu koji je išao iz Novog Sada, putnici su ostali mirno, ali bili su uplašeni, posebno zbog prisustva mnoge dece.

NA PRUZI BEOGRAD-NOVI SAD ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Umalo se sudarila dva voza - MUČNO POKUŠAVALI DECU DA SPASU!

Foto: ST/Petar Divac

Velika tragedija je izbegnuta jutros na pruzi Beograd - Novi Sad, kada su vozači dva voza brzine upravili veštom reakcijom i sprečili sudar. Nezvanično saznajemo da se incident dogodio oko 10 sati ujutru, nedaleko od stanice Zemun, blizu tunela.

Prema informacijama dobijenim od putnika, jedan od mašinovođa nije zaustavio voz na crveno svetlo na semaforu i ušao je u istu traku u kojoj je išao voz iz suprotnog smera. Vozači su brzom reakcijom uspeli da izbegnu sudar, što je verovatno sprečilo ozbiljne povrede i potencijalnu tragediju.

U vozu koji je išao iz Novog Sada, putnici su ostali mirno, ali bili su uplašeni, posebno zbog prisustva mnoge dece. Vozači su uspeli da zaustave vozove na sigurnoj udaljenosti jedan od drugog.

Nadležne vlasti i policija su brzo reagovale i trenutno sprovode istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog incidenta. Vozači i putnici su odmah obavešteni o događaju i svi su ostali nepovređeni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading