Drive Cafe – vaše omiljeno mesto za pauzu

Autor:

Vesti

13.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali ste naporan dan na poslu? Ceo dan vam je protekao u poslovnim sastancima i niste stigli da se odmorite? Imate samo kratku pauzu između obaveza?

Drive Cafe – vaše omiljeno mesto za pauzu

Foto: NIS

Svratite na najbližu NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu i upoznajte se  sa raznovrsnom  ponudom Drive Cafe-a u kojoj posetioci već godinama uživaju.

Mnogi od nas posle napornog radnog dana vole sebe da nagrade nekim sitnim zadovoljstvom. Drive Cafe u okviru svog prepoznatljivog asortimana nudi bogatu ponudu proizvoda koji će ulepšati svaki trenutak predaha od radnih obaveza.

Pre svega, mnogi će se složiti da nema boljeg načina da se povrati neophodna energija od slatke užine. Konzumacijom  „nečeg slatkog“ ponovo stičemo taj utisak da smo se tek probudili, zbog čega imamo novu snagu da obaveze ispunimo na visini zadatka. Drive Cafe nudi nekoliko varijacija slatkih kroasana: sa filom čokolade i lešnika, kremom od vanile, ali i badema, a za obožavaoce voćnih ukusa u ponudi su i kroasani sa punjenjem od maline.

Republika

Foto: NIS

Drive Cafe

 

Ostatak ponude peciva uključuje i druge kroasane poput integralnih, onih sa šunkom ili ementaler sirom, dok su na raspolaganju i ukusne pite i bureci.

Jedna od stvari koja je postala sinonim za Drive Cafe, i glavni razlog zbog kojeg posetioci biraju da baš na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama naprave pauzu, jeste širok izbor kvalitetne Drive Cafe kafe, pravljene po originalnoj italijanskoj recepturi. Ovo podrazumeva da se svaka sorta kafe peče zasebno kako bi se zadržala puna aroma ukusa, a garant kvaliteta je potvrda o geografskom poreklu

U kombinaciji sa kroasanima, šoljica odabrane kafe bilo da je u pitanju espreso, kapućino, kafe late ili moka ukus, uvek kao rezultat daje bolje raspoloženje, a ukoliko niste završili sa poslovnim obavezama tog dana, uz bogatu aromu i ukus Drive Cafe kafe sigurno ćete biti spremni za nove poslovne zadatke.

Zbog toga,  uživajte u pauzi tokom dana na nekoj od  NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica,  i u onome što Drive Cafe pruža svakom posetiocu – oazu mira za opuštanje. Ko zna, možda ubuduće organizujete i neki poslovni sastanak u prijatnom i modernom ambijentu Drive Cafe-a, jer mogućnosti za to, svakako, postoje.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading