STALI KAO UKOPANI, A JEZA SE UVUKLA DO KOSTIJU! Ista osoba redovno plaši vozače u GLUVO DOBA NOĆI - čovek ovaj put zabeležio scenu kao iz HOROR filmova (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča se da ova osoba svaku noć pojavljuje na različitim mestima, i to u isto vreme.

STALI KAO UKOPANI, A JEZA SE UVUKLA DO KOSTIJU! Ista osoba redovno plaši vozače u GLUVO DOBA NOĆI - čovek ovaj put zabeležio scenu kao iz HOROR filmova (VIDEO)

Foto: Titktok/SARAJEVSKO POLJE

U Ulici Branka Radičevića u Istočnoj Ilidži, ljudi su snimili scenu kao iz horor filmova negde oko pola dva posle ponoći.

Kako se može videti, vozače već dugo ovo plaši, a na video snimku stoji osoba u belom sa kapuljačom na glavi, te se ne može ni razaznati o kome se radi. 

Ljude koji su zabeležili ovu strašnu scenu, dodatno je preplašila scena kada je osoba počela da trči ka kolima u kojima su bili. 

U pozadini snimka, čulo se samo "Beži, vozi vozi!"

Snimak je podeljen na društvenoj mreži TikTok, a u opisu piše da se priča kako se ova osoba svaku noć pojavljuje na različitim mestima, i to u isto vreme.

 

 

S obzirom na to da je snimak podeljen na internetu, nemoguće je dokazati verodostojnost videa, ipak, slagali bismo ako bismo rekli da nas nije uplašila ova misteriozna osoba u gluvo doba noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zarja

02.09.2023 10:55

Sledece noci neka krenu 4 auta sa po 4 'razbacana' muskarca pa neka spodobu opkole i 'ispitaju'.