AKO PLANIRATE PUT U GRČKU, DOBRO ZAPAMTITE OVE LOKACIJE Ovo su mesta na kojima lopovi najčešće obijaju i kradu automobile (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.07.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo naravno ne znači da će se ovako nešto i vama desiti, ali svakako može biti dobar podsetnik da budete obazrivi na ovim i sličnim mestima

AKO PLANIRATE PUT U GRČKU, DOBRO ZAPAMTITE OVE LOKACIJE Ovo su mesta na kojima lopovi najčešće obijaju i kradu automobile (VIDEO)

Foto: Printscreen

Neprijatna iskustva Srba sa obijanjem ili krađom automobila u Grčkoj sve su češća. Mete lopova nalaze se širom ove popularne destinacije, a na Fejsbuk grupi "Grčka info" objavljeno je koja su to mesta u na kojima se najmasovnije kradu i obijaju automobili, prema iskustvima naših ljudi.

Ovo naravno ne znači da će se ovako nešto i vama desiti, ali svakako može biti dobar podsetnik da budete obazrivi na ovim i sličnim mestima.

Kako navode, ovo su mesta na kojima su se obijanja kola često dešavala:

  • parkinzi velikih supermarketa i tržnih centara (IKEA, Džambo, Lidl,..),
  • parking Akvaparka Voterlend u Solunu,
  • otvoreni parkinzi u Solunu kod Bele kule,
  • okolina trga Aristotelis,
  • parkinzi pojedinih plaža na Halkidikiju (Oranž, Tiganija, Golden bič, Paliouri, Ark bič Sarti).

 

 

U jeku sezone, jedna žena je objavila i koji model lopovi najčešće biraju.

- Dobro veče. Želim da podelim i upozorim, a istovremeno i pomoć zatražim. U utorak sam se sa porodicom, suprug i deca vraćali za Srbiju i na parkingu Džambo prodavnice u Solunu zadržali u kupovini, tada su nam ukrali auto sa sve stvarima unutra. Auto je bio marke KIA SPORTAGE Kragujevacka registracija. Prijavljeno je policiji ali jos uvek ništa. Bilo kakva informacija nam je od koristi - opisala je Jelena jedno od dramatičnih iskustava naši ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading