SRPSKA PORODICA DOŽIVELA PAKAO U GRČKOM LETOVALIŠTU! Na automobilu im Grk ostavio poruku i otišao...zbog OVOGA su odmah alarmirali policiju!

Autor:

Vesti

21.07.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja je sa ostatkom svoje porodice doživela pravu noćnu moru kada je nepoznati Grk udario u njihov auto čak tri puta!

SRPSKA PORODICA DOŽIVELA PAKAO U GRČKOM LETOVALIŠTU! Na automobilu im Grk ostavio poruku i otišao...zbog  OVOGA su odmah alarmirali policiju!

Foto: Shutterstock

Jedna Srpkinja je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, da drugi znaju kako stvari funkcionišu.

O čemu se radi? Ona je, sa ostatkom svoje porodice, doživela pravu noćnu moru kada je nepoznati Grk udario u njihov auto čak tri puta.

Međutim, to nije cela priča, prenosi Alo.rs.

- Pre nekoliko dana vratili smo se sa Tasosa, tačnije iz Potosa. Poslednji dan na plaži “Paradise beach” u naš auto je 3 puta udario neki Grk i odgurnuo nas na sledeći auto. Dolazimo, zatičemo dve poruke, prva od očevidaca, druga od počinioca sa brojem telefona koji je nepotpun i netačan. Na nagovor naših domaćina iz apartmana, sa sumnjom odlazimo u policiju da prijavimo slučaj. U roku od pola sata policija je pronašla počinioca na osnovu tablica i već sledeće jutro mi smo dobili uredan zapisnik koji smo po dolasku kući predali u naše osiguranje - ispričala je ona u Fejsbuk grupi "Grčka info".

Ona je pohvalila policiju Grčke zbog ažurnosti, i kako kaže, oni su tamo nevidljivi, ali vrlo odgovorno rade svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading