PRODUKCIJA PROGOVORILA O SCENAMA IZ RIJALITIJA KOJE SU BILE IZBAČENE: "Spasavali smo ljude da izgledaju pristojno" (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar progovorio o scenama koje su morale biti izbačene iz prve sezone rijalitija!

PRODUKCIJA PROGOVORILA O SCENAMA IZ RIJALITIJA KOJE SU BILE IZBAČENE: "Spasavali smo ljude da izgledaju pristojno" (VIDEO)

Foto: printscreen/google maps

Pink televizija

Rijaliti šou porodice Adaktar pre nekoliko meseci se završio, a emitovao se na televiziji Pink. Njihov glavni čovek Adam Adaktar, koji je ujedno bio i produkcija i režiser samog projekta,  pred našim kamerama otkrio je da će krenuti nova sezona, koja će dosta toga promeniti. 

Međutim, dosta se spekulisalo o tome da su mnoge scene isečene iz prve sezone, te smo odlučili da proverimo sa Adamom da li su postojale scene iz neke epizode koji su morali biti isečeni kako bi se cenzurisale mnoge situacije. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar i Andžela Adaktar

 

Na iznenađenje, Adam je priznao da su mnoge scene izbačene, s obzirom na ponašanje ljudi koji su u njima učestvovali:

- Bilo je što je trebalo da se izbaci, što se nas tiče bilo je trenutaka što nije za televiziju, a imalo je i sa nekim ljudima koji su snimali epizode sa nama, ali se nisu ponašali kako treba, pa sam ih ja spašavao da izgledaju iole pristojno, jer sam ja dobar čovek - rekao je Adam za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading