VLASNIČKI PAS NAPAO ŽENU KOJA JE U RUCI DRŽALA SVOG LJUBIMCA: Oborio je na zemlju, sve vreme dozivala - UPOMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.06.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvoločni pas očigledno je želeo da se dočepa njenog ljubimca, koji je u momentu kada je žena oborena na zemlju, skočio da je odbrani.

VLASNIČKI PAS NAPAO ŽENU KOJA JE U RUCI DRŽALA SVOG LJUBIMCA: Oborio je na zemlju, sve vreme dozivala - UPOMOĆ! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Opasan vlasnički pas, napao je ženu koja je u ruci držala svog ljubimca, znatno manjeg psa i pokušavajući da dođe do njega mogao je ozbiljno da povredi uplašenu ženu.

Na snimku koji je osvanuo na IG stranici Serbia Live Beograd vidi se jeziva scena u kojoj krvoločni pas pokušava da dođe do životinje koja se nalazi u ženinim rukama, laje i nasrće na nju, dok se ona okreće i pokušava da mu umakne.

U jednom momentu, nesretna žena se penje na klupu, pas joj se provlači između nogu, ona pada, a životinja laje i dalje na nju i napada je, za sve to vreme, žena doziva - Upomoć, ali ni u jednom momentu se ne pojavljuje vlasnik psa koji joj izaziva probleme.

Njen ljubimac ulazi u okršaj i tu se završava snimak.

 

 

- U bloku 72 šeta ovaj pas već godinu dana, uglavnom je sam, sada je dete sa daunovim bilo sa njim, napao je komšinicinog psa. Tog psa treba oduzeti jer nema adekvatne vlasnike - navodi se ispod snimka na IG stranici Serbia Live.

U komentarima ispod objave stavovi su oprečni, dok neki tvrde da se veliki pas samo igrao, kao i to da žena nije trebalo da uzima u naručje svog psa, drugi oštro osuđuju neodgovornost vlasnika velikog psa.

- Zar nisu mogli udomiti neku rasu koja ne zahteva toliku fizicku snagu i cvrstu volju za osobu sa daunovim sindromom??? Izgleda da nekome treba da otkine facu i ga uspavaju da bi shvatili.

- Lepo je imati psa ili bilo kog ljubimca, ali ko to zeli mora imati i odgovornost. Imam utisak da većina njih nabavlja isključivo ,,opasnije rase" kako bi bili bitni i važni kada ga izvedu u šetnju. Pas im je kao neki statusni simbol i takvi obavezno puste psa u parkovima i bez povodca i bez korpe gde ima previše dece ne razmisljajući da li se nešto loše može desiti. Svedoci smo veoma čestih napada takvih pasa i katastrofalnih posledica.

Ovo su samo neki od komentara na snimak koji je postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading