IZDATA DOZVOLA ZA REKONSTRUKCIJU ''KRVAVE ŠKOLE''! Čučković poručio: Bićemo spremni za obnovu!

Autor:

Vesti

23.05.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da su pre sedam dana gradski činovnici dobili zahtev da se obnovi građevinska dozvola za, kako je rekao, totalnu rekonstrukciju škole.

IZDATA DOZVOLA ZA REKONSTRUKCIJU ''KRVAVE ŠKOLE''! Čučković poručio: Bićemo spremni za obnovu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković izjavio je danas da je izdata dozvola za rekonstrukciju OŠ ''Vladislav Ribnikar'' i da je to bio jedan od zahteva roditelja dece koja pohađaju tu školu.

On je izjavio i da će Grad izaći u susret svim zahtevima koje bude postavila Radna grupa Vlade Srbije.

- Formirana je Radna grupa Vlade Srbije, u kojoj su nadležna ministarstva i Savet roditelja i predstavnici rukovodstva škole. Mi ćemo kao Grad izaći u susret svim onim zahtevima koje oni budu postavili pred nas - rekao je Čučković.

On je istakao da su pre sedam dana gradski činovnici dobili zahtev da se obnovi građevinska dozvola za, kako je rekao, totalnu rekonstrukciju škole, kao i da je škola pre tragedije 3. maja bila na spisku za obnovu, uz obližnju gimnaziju "Sveti Sava".

- Što se tiče nas, mi ćemo biti spremni iste sekunde kada bude Radna grupa donela strategiju obnove škole, da pristupimo tome. Specifična situacija u Ribnikaru nalaže da sačekamo zajedničku odluku Radne grupe i roditelja, pa ćemo pristupiti onako kako oni žele uređenje tog prostora - rekao je Čučković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading